NEOBIČAN EFEKT

Seksi žene bude želju za skupim automobilima

13.09.2010 u 09:10

Bionic
Reading

Dame, ako u razgovoru s muškarcem na trenutak izgubite njegovu pažnju, i to zbog sportskog auta, ne očajavajte. To je zapravo znak da mu se sviđate

Neobično istraživanje otkrilo je kako funkcionira podsvijest muškarca kada se udvara ženi. Ako muškarčevu pažnju tijekom razgovora sa ženom omete sportski auto koji prolazi, ta mu se žena zaista sviđa. Ako pak u tom trenutku počne govoriti o ručnicima i tosterima, onda mu baš i nije stalo.

Naime, istraživanje je pokazalo da se u muškarcima koji se nalaze u nazočnosti privlačne žene budi želja za luksuzom, poput skupih automobila. Smatra se da muškarac tako podsvjesno nastoji smisliti način na koji bi priuštio lagodan život sebi i svojoj potencijalnoj partnerici. Takvim ponašanjem šalje poruku ženi da je dobra prilika i da će se brinuti za nju.

Međutim, ako mu žena nije privlačna, razgovarat će o drugim stvarima, poput ručnika i tostera, jer je neće imati potrebe zadiviti. Tako su, naime, reagirali muškarci u istraživanju dok su boravili u društvu žena koje svom izgledu nisu posvetile neku posebnu pažnju.