Obitelj i dom NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Opremi se za školu u Emmezeti!'

  • Autor: tportal.hr
  • 9.9.2010 12:04:40
  • 1.6.2010 13:34:00

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja se prijavljuju na newsletter Emmezete, ispunjavaju svoje osobne podatke i šalju kratak odgovor na nagradno pitanje 'Koji proizvod ili komplet proizvoda iz Emmezete vidite kao idealan izbor za početak nove školske godine i zašto?'. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Ivana Turčinov (Emmezeta), Dino Izetbegović (Prodaja tportal.hr) i Mirela Hegediš (Promocija, tportal.hr). Dodijeliti će se ukupno jedna (1) glavna nagrada i pet (5) utješnih paketa nagrada, prema ocjenama žirija (u rasponu od 1 do 5).

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na stranici Emmezete, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) zajedno s ispunjenim kratkim odgovorom na nagradno pitanje 'Koji proizvod ili komplet proizvoda iz Emmezete vidite kao idealan izbor za početak nove školske godine i zašto?'. Korisnici mogu priložiti sliku što može biti uzeto u obzir prilikom ocjenjivanja. Svaki korisnik ima pravo sudjelovati s maksimalno jednim sloganom, a maksimalna dužina teksta je 400 znakova, zajedno s razmacima.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: 9. rujna – 19. rujna. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 23. rujna 2010.

4) Nagrade

Glavna nagrada je komplet koji se sastoji od: Topas police (499 kn), PC stolića (459 kn), Master stolice (259 kn) i torbe (249 kn). Ukupna vrijednost glavne nagrade je 1.466 kn.

Utješni paketi nagrada:
2. PC stolić + Master stolica + Torba
3. PC stolić + Master stolica + Pernica
4. Pernica + Torba
5. Pernica + Torba
6. Pernica + Torba

Ukupna vrijednost nagrada: 3.862,00 kn

5) Preuzimanje nagrada

Nagrada se preuzima u najbližem prodajnom centru Emmezete: Zagreb, Osijek ili Split ili u dogovoru s priređivačem.


6) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i Emmezeta mogu i smiju koristiti podatke korisnika u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

Emmezeta ima pravo koristiti e-mail adrese korisnika za slanje službenog newslettera.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i Emmezete) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više