Obitelj i dom FESTIVAL FUTURE NOW

Dizajner Ross Lovegrove u subotu u Rovinju

  • Autor: tportal.hr
  • 3.9.2010 20:39:47
  • 3.9.2010 15:35:05

Uz gostovanje jednog od poznatijih produkt dizajnera današnjice, Rossa Lovegrovea, novi festival Future Now u Rovinju svojom inovativnom formulom zbližava poslovni i kreativni svijet te širi svijest o važnosti dizajna

Uz ključne pojmove inovacije, inspiracije, progresivnosti te širenje svijesti o važnosti dizajna, ovog se vikenda, 4. i 5. rujna, u rovinjskom hotelu Monte Mulini organizira festival Future Now.

Cilj prvog izdanja festivala inovativne formule, čiji se termin podudara s krajem ljetne sezone, jest stvaranje novih network platformi kojima je cilj približiti poslovni svijet i svijet kreativnosti te razviti nove moduse međusobnog komuniciranja. Konkretno, cilj je okupiti predstavnike medija, PR profesionalce te poduzetnike koji bi kroz zajedničko djelovanje mogli itekako dugoročno utjecati na imidž Hrvatske u inozemstvu.

U toj se namjeri čini znakovitom izjava znanog produkt dizajnera Rossa Lovegrovea, glavnog gosta festivala Future Now, 'Hrvatska treba razviti vlastiti van'. U njegovom bogatom portfelju stoje neki od najvećih klijenata iz svijeta dizajna, kao što su Kartell, Artemide, Vitra, Apple, a svom se radu pokazao vrsni interpretator organskih oblika s neusiljenom darom za eleganciju.

Festival se otvara dobrotvornim večerom čiji su prihodi namijenjeni znanstveno edukacijskom centru Zvjezdarnica Višnjan, s zatim slijedi intervencija dizajnera Rossa Lovegrovea i glazbeni intermezzo mezzosopranistice Dragane del Monaco koja će izvoditi ulomke iz osuvremenjene inačice Bizetove 'Carmen'.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više