NA RADNOME MJESTU

Žene su organiziranije od muškaraca

21.07.2010 u 10:58

Bionic
Reading

Neoborivi dokazi pokazuju da su žene na radnome mjestu organiziranije od muškaraca. Kada se radi o dolaženju na posao na vrijeme i poštivanju rokova, žene to obavljaju s lakoćom, dok većina muškaraca to ne uspijeva, a u cijeloj toj gužvi često i zaboravljaju uzvratiti telefonske pozive

Ovo zanimljivo istraživanje pokazalo je da je svaki deseti muškarac na radnome mjestu bio upozoren zbog neorganiziranosti. Mnogi od njih su propustili vjerojatno napredovanje na poslu i povlastice koje dolaze s time zbog istoga razloga.

Na mnogim radnim mjestima jedna od kvaliteta koju nadređeni najviše cijene kod svojih zaposlenika je upravo organiziranost. Ona će vam pomoći kako biste ostvarili znatno bolji radni učinak.

Nadređeni puno lakše nego što mislimo uočavaju jeste li dobro organizirani te izvršavate li sve svoje obveze na vrijeme. Profesionalni izgled koji prati profesionalno ponašanje je upravo ono što će vas izdvojiti iz mnoštva i donijeti vam veće šanse za napredak na radnome mjestu.

Nemoguće je baš uvijek sve napraviti savršeno, no ako sami razvijete svoj princip organiziranja stvari, rezultati neće izostati, a obavljanje posla će biti daleko lakše.