PHILIPS PREDSTAVLJA

Nove linije višenamjenskog štapnog miksera i blendera

16.07.2010 u 15:48

Bionic
Reading

Nove linije Philipsovog štapnog miksera HR1367 i Viva Collection blendera HR2170 prava su pomoć za održavanje uravnotežene i pravilne prehrane u ljetnim danima. Inovativne nove linije štapnog miksera HR1367 i blendera Viva Collection HR2170 među najsnažnijima su na tržištu i savršeno su rješenje za pripravljanje zdravih, laganih i ukusnih obroka.

Dok Philipsov štapni mikser HR1367 omogućava brzo i lako korištenje uz snagu od 600W i dodatke za obradu hrane, Philipsov Viva Collection blender snage 600W s podesivim regulatorom brzine i nazubljenim oštricama noža idealan je za usitnjavanje i miješanje sastojaka za ukusan kremasti obrok, juhu, voćnu mješavinu ili frape.

Štapni mikser HR1367 ima oštricu s dvostrukim djelovanjem i gumb za vrlo snažan rad pružajući besprijekoran rezultat i uživanje u svježe spravljenom obroku. Multi-funkcionalnost i sjajne radne značajke obilježavaju i Philipsovu novu liniju blendera Viva Collection. Ovaj blender je jedan od najsnažnijih na tržištu te osim što može napraviti smoothie željene gustoće također ima funkciju za usitnjavanje leda tako da može služiti i za pripravljanje osvježavajućih ljetnih napitaka.

Uz ova dva inovativna Philipsova proizvoda cijela obitelj može uživati u ukusnim pripravcima jer se u ponudi nalazi veliki dodatak za obradu hrane kapaciteta 1,5 l omogućavajući mali kućni catering za obitelj i prijatelje.

Dodatna prednost je i lako održavanje uz sposobnost odvajanja svih dodataka za bezbrižno pranje u stroju za posuđe dok visokokvalitetna staklena posuda miksera sprječava bilo kakve ogrebotine ili neugodne mirise.