NIMALO EKSTRAVAGANTNO

Pogledajte kako izgleda kuća Lady Gage

02.07.2010 u 10:15

Bionic
Reading

Lady Gaga, koja je nadaleko poznata po svom ekstremnom ukusu u odjeći, iznenadila je mnoge uređenjem doma koji nije nimalo ekstravagantan. Naprotiv!

Čini se da Lady Gaga ipak nije toliko kontroverzna kad su u pitanju kuće. Iako bi mnogi očekivali da živi u nekom ekstravagantnom zdanju, poznata je pjevačica ipak odabrala tradicionalan i luksuzan dom.

U bogatom predjelu Beverly Hillsa Lady Gaga živi u kući koja broji pet spavaćih soba i pet kupaonica. Veliki dnevni boravak uređen je u modernom, ali ipak tradicionalnom stilu. U kući se nalazi i velika drvena knjižnica te teretana.

Svoju bogatu kolekciju neobične odjeće 24-godišnja pjevačica drži u velikoj garderobi, a kad stigne okupa se u prostranom bazenu. Vrijednost kuće trenutno se procjenjuje na 16 i pol milijuna dolara, a tome svakako pridonosi i poznato susjedstvo. Naime, prvi su joj susjedi Nicole Kidman i Keith Urban, Jessica Simpson i Penelope Cruz.

Lady Gaga nije vlasnica te kuće, nego je samo iznajmljuje. Međutim, u posljednje vrijeme pojavile su se informacije da pjevačica ipak planira kupiti velebnu rezidenciju. Kako pišu mediji, izjavljivala je da ne želi živjeti u Hollywoodu, ali čini se da je ipak promijenila mišljenje.