Obitelj i dom OSTAJU NAJBOLJI

Sve jača konkurencija na Fotosofiji 5

  • Autor: tportal.hr
  • 1.6.2010 12:07:06
  • 31.5.2010 14:42:21

Fotoseminar Fotosofia polako se bliži finalu! Izbor 15-ero fotografa za fotoseminar Fotosofia je završio, a natječaj za fotomodele, make up artiste, stiliste, frizere i modne dizajnere još uvijek je otvoren!

Fotoseminar Fotosofia za petu obljetnicu, osim fotografima, pruža priliku i onima koji se bave zanimanjima vezanima uz fotografiju da besplatno nadograde znanje i iskustvo, povežu se s dosadašnjim seminaristima i uključe se u cjelogodišnje aktivnosti Fotosofije.

Natječaj za one koji se bave zanimanjima vezanima uz fotografiju je otvoren do 3. lipnja 2010.

Seminaristima će modeli na snimanju vezanom uz modnu fotografiju biti dvije djevojke i dva mladića, koji će biti odabrani na javnom kastingu, otvorenom svima koji žele osvojiti set besplatnih fotografija raznih autora za svoj book ili slične privatne potrebe.

Posebnim natječajem bit će odabrani i make up artisti, stilisti, frizeri i modni dizajneri koji će dobiti priliku prisustvovati snimanju kao promatrači ili asistenti profesionalaca u navedenim zanimanjima.

Prijavljeni ne moraju biti profesionalci, a uvjete i način prijava na 'Fotosofia 5 FOTOmodel' možete vidjeti na dnu stranice http://www.fotosofia.info/seminari.aspx?id=2

Kakva je bila atmosfera, pogledajte u fotogaleriji.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više