KUĆA U NEW ORLEANSU

Pogledajte kako izgleda novi dom Sandre Bullock

14.05.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Oskarovka je nedavno odlučila preseliti se u rodni grad svog posvojenog sinčića, a prelijepi Garden District u New Orleansu. Tako je taj grad uz Brad Pitta i Angelinu Jolie te Nicholasa Cagea dobio još jedno slavno holivudsko ime

Po mnogima najljepši američki grad, New Orleans sve više privlači holivudske zvijezde, a novu stranicu u životu u njemu je odlučila okrenuti i Sandra Bullock koja je se sa svojim posvojenim sinom Louisom preselila u taj prelijepi grad.

Viktorijansku kuću u Graden Districtu, jednom od najljepših dijelova New Orelansa koji je prepun starih vila s ogromnim vrtovima, Sandra je kupila prošle godine za 2,25 milijun dolara dok je još bila u braku sa nevjernim suprugom Jesseom Jamesom.

Kuća je sagrađena između 1860. i 1870. i ima pet spavaćih soba, četiri velike kupaonice, a poznata je kao kuća Koch-Mays. Još uvijek na pročelju ima originalne ornamente i jedna je od ljepših u gradu.

Fotografije unutrašnjosti kuće koju je agencija za prodaju nekretnina stavila na svoju mrežnu stranicu prošle godine pokazuju da je i unutrašnjost uređena u skladu s ostatkom kuće. Namještaj je antikni, na zidovima su viktorijanske tapete, kao i velika zlatna ogledala i lusteri. No pitanje je koliko je od toga ostalo u kući budući da je glumica u kuću donijela i puno svog namještaja, uključujući i kožne garniture za sjedenje.