Obitelj i dom ZA ISTINSKI ČISTO RUBLJE

Samočistivi program Gorenje Steriltub

  • Autor: tportal.hr
  • 13.4.2010 10:12:03
  • 13.4.2010 10:01:52

Rublje je odgovarajuće njegovano samo ako je i unutrašnjost perilice uistinu čista. Stručnjaci u Gorenju sada su razvili poseban samočistivi program SterilTub koji djeluje na 80 odnosno 95 stupnjeva Celzija i vodi brigu o potpunoj higijeni unutrašnjosti vaše perilice rublja

Program djeluje dobrih sat i pol, uz prazan bubanj na visokoj temperaturi (Pamuk 95 °C; Pamuk 80 °C). Veća količina vruće vode, uz dvaput bržu vrtnju bubnja nego kod uobičajenog pranja, dohvaća i najviše točke u kadi i učinkovito uništava bakterije koje se tamo zadržavaju. Na ta će način vaše rublje biti najučinkovitije njegovano i kod preporučene uporabe pranja kod nižih temperatura i sa za okoliš prihvatljivim sredstvima za pranje. Prije svega, više neće biti neugodnog mirisa!

Samočistivi program SterilTub automatski se aktivira, nakon što na gumbu za programiranje izaberete program Pamuk 95 °C, bez predpranja ili Pamuk 80 °C, i pritisnete tipku označenu simbolom za samočistivi program.

Perilice rublja Gorenje temelje se na inteligentnoj tehnologiji UseLogic® koja omogućava energetske učinke kao i učinke pranja i centrifugiranja razreda A. Neprestani razvoj na području smanjivanja potrošnje električne energije potvrđuju najbolji Gorenjevi modeli koji potroše do 10 posto manje električne energije nego što zahtijeva razred A.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više