Obitelj i dom STEVO KARAPANDŽA

Ne žalim što sam napustio Zagreb

Majstor kuhinje Stevo Karapandža, koji je generacije stanovnika bivše Jugoslavije poučavao kuhanju preko televizijskih ekrana, nakon Zagreba, predstavio je knjigu svojih najdražih recepata i u Beogradu

Kao i u Zagrebu, kad je prije mjesec dana predstavljao svoju novu knjigu 'Moji najdraži recepti', Stevo Karapandža je i u Beogradu izazvao veliku pažnju medija. Bivša televizijska zvijezda i kuhar poznat po korištenju nezaobilazne 'žličice Vegete' u svojim jelima došao je u Beograd iz Švicarske. U razgovoru za srpski portal Mondo osvrnuo se na svoj život unazad 15 godina, koliko živi i radi u Švicarskoj gdje vodi svoj restoran. Pričajući o odlasku iz Hrvatske u devedesetima, kazao je da danas ne žali zbog toga što je napustio Zagreb.

'Ja sam u Zagrebu bio ostao bez posla i u tom trenutku mi je, naravno, bilo teško. Napravio sam najbolji mogući potez - otišao sam u Švicarsku. Počeli smo od nule, što se kaže, ali sada imamo svoj mir, radimo dan i noć da bismo preživjeli, jer se tamo vrlo teško privređuje i opstaju samo obiteljski restorani', rekao je Karapandža.

Svoj stan u Zagrebu je prodao te s obitelji uređuje kuću u Lovranu gdje se namjerava vratiti za nekoliko godina kad ode u mirovinu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više