Obitelj i dom ZVIJEZDA MAJONEZA

Ukusno umjetničko djelo

Na atraktivno dizajniranim stranicama prepunim zanimljivih mogućnosti Zvijezda je omogućila pregršt zabave svim surferima i ljubiteljima dobre hrane. Mnoga lica kreativnosti mogu se pregledati u galeriji radova, a posjetitelji mogu nacrtati vlastito malo umjetničko djelo ukoliko se registriraju i naprave svoj korisnički profil

Kreativnost se može izraziti na različite načine, a upravo to pokazuje i novi mini web www.zvijezdamajoneza.com.hr.

Na stranici je moguće odabrati najljepši crtež i poslati ga kao elektroničku razglednicu ili na korisnički račun na Facebooku.

Posebno iznenađenje koje je ovaj Gospodar okusa, omiljeni gost svih jela pripremio gurmanima i kreativcima su i bogate nagrade. Potrebno je samo poslati recepte s fotografijama jela u kojima glavnu ulogu ima Zvijezda majoneza Gospodar okusa do 1. svibnja i deset najatraktivnijih i najzanimljivijih jela bit će nagrađena.

Potvrdu da je Zvijezda majoneza istinski Gospodar okusa koji obogaćuje i upotpunjuje sva jela donose nam i svjedočanstva osoba koja s njim surađuju svakodnevno te kojima je nezamjenjiv pomoćnik u kuhinji. Uvjeriti se u to brzo je i jednostavno na dijelu web stranice posvećenom životu Gospodara okusa – Zvijezdinoj majonezi.


www.zvijezdamajoneza.com.hr
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više