Obitelj i dom NOVA GORENJE REZALICA

I vaši naresci mogu postati remek djelo!

  • Autor: tportal.hr
  • 24.3.2010 12:05:35
  • 24.3.2010 11:56:23

Kada su se na tržište pojavile prve rezalice, domaćice su bile oduševljene jer su se mogle riješiti dodatne brige prije dolaska gostiju i jer je priprema raznih zakuski kod kuće postala zabavan i jednostavan zadatak. Jednako tako, više nisu bile potrebne tri daske na kojima su se mogle narezati različite vrste ukusnih specijaliteta, od povrća, sirova do gurmanskih mesnih delikatesa

Predstavljamo vam novu rezalicu R 805 A Perfect Cut, kraljicu Gorenjeve nove linije kuhinjskih pomoćnika. S kućištem od kvalitetnog aluminija i sa svojim brojnim funkcijama, ona je pravi majstor u stvaranju gurmanskih narezaka i zalogaja koji su jednako tako i pravi estetski doživljaj. S izuzetnom oštricom od nehrđajućeg čelika Solingen, mogućnošću namještanja od 1 do 15 mm i funkcijom prilagođavanja brzine, R 805 A Perfect Cut omogućava uistinu precizno rezanje i različite debljine narezaka sira, kruha, salama i drugih delikatesa.

Njezin elegantni izgled postavlja ju na vidno mjesto na kuhinjskom pultu a za dodatnu sigurnost nepredvidljivih dječjih ruku vodi brigu posebna sigurnosna sklopka.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više