ŠTO SKUHATI, A DA BUDE ZDRAVO I JEFTINO?

Ana Ugarković kuha obiteljski ručak za 50 kuna

24.03.2010 u 09:06

Bionic
Reading

Ana Ugarković je posebno za kupce Mercatorovih centara osmislila 20 recepata za pripremu ručka četveročlanoj obitelji, a da vrijednost namirnica ne prelazi 50 kuna po objedu

Zagreb, 19. ožujka 2010. – U potrazi za odgovorom na vječno pitanje što danas kuhati, najpoznatija hrvatska kulinarska zvijezda Ana Ugarković osmislila je niz recepata za pripremu obiteljskog ručka za 50 kuna. Besplatni recepti na raspolaganju su svim posjetiteljima Mercatorovih centara diljem Hrvatske.

Akcija će trajati iduća tri mjeseca, a osim recepata, u centrima su posebno obilježene i istaknute pozicije svih namirnica potrebnih za kuhanje po navedenim receptima.

Za one koji nisu sasvim vješti u kuhinji, Ana Ugarković u svibnju kreće na turneju po Mercatorovim centrima u Zagrebu, Splitu, Osjeku i Rijeci gdje će uživo demonstrirati kuhanje po receptima.

Osim snižavanja cijena, ovo je još jedna u nizu akcija koje Mercator provodi kako bi kupci lakše premostili krizna vremena te ujedno zadržali kvalitetnu i zdravu prehranu koja ne opterećuje obiteljski budžet.

Zahvaljujući ovim receptima mnogi će konačno naći načina kako jeftino i zdravo jesti, a ukoliko već sada imate nedoumice, preporučamo jedno od sljedećeg: gratinirani poriluk sa šampinjonima, krivi bakalar, carbonara s poširanim jajetom, lazanje od krumpira, lazanje od luka, orechiette s pestom od rajčica i bosiljka, pečena pileća krilca marinirana u soku od naranče s pireom od kelja i krumpira, pikantni prženi pilići, punjene srdele.

 

Više informacija o Obiteljskom ručku za 50 kuna potražite na stranici www.obiteljskirucak.com.hr