Obitelj i dom ZDRAVLJE KRIJE TAJNE

Zašto su lijepi frajeri in, a mačo tipovi out

  • Autor: tportal.hr
  • 17.3.2010 11:01:03
  • 17.3.2010 10:45:01

Zašto žene danas više vole lijepe muškarce nego mačo frajere? Ako je suditi prema najnovijem istraživanju, na ukus žena utječe bolja zdravstvena skrb

Što je bolja zdravstvena skrb, to su žene naklonjenije lijepim muškarcima, pokazuje najnovije istraživanje. Posljednjih je godina vidljivo da žene više padaju na lijepe muškarce poput glumca Roberta Pattinsona nego na mačo frajere poput Seana Conneryja u mlađim danima.

Znanstvenici pojašnjavaju da na ukus žena izravno utječe zdravstvena skrb. Naime, kad je zdravlje klimavo i narušeno, žene su naklonjenije grubljem izgledu muškaraca jer podsvjesno očekuju da će s njima imati zdravu i čvrstu djecu.

Međutim, kada nema bolesti, a očekivanja dugog i kvalitetnog života su u porastu, žene se okreću prema muškarcima koji su lijepi i imaju pomalo feminizirana lica. Dakle, u takvim okolnostima žene privlače muškarci slični njima.

Što je zdravlje bolje, mačo muškarci manje su privlačni ženskom spolu. Znanstvenici kažu da upravo to objašnjava današnju popularnost lijepih i pomalo feminiziranih muškaraca.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više