0-24 U MAXTV VIDEOTECI

Kuhajte uz Anu Ugarković i tportal!

09.02.2010 u 14:50

Bionic
Reading

Ana Ugarković i Drugi plan od 2006. godine brojnim gledateljima donose inovativne i osvježavajuće recepte, a od danas, najpoznatija dama hrvatskoga kulinarstva svoje će vrhunske recepte dijeliti s posjetiteljima tportala

Svakoga dana na adresi kodane.tportal.hr posjetitelji će imati prilike vidjeti zanimljive i maštovite recepte koji im mogu pomoći pri kuhanju.

Anine kulinarske čarolije obogatit će vaše kulinarsko umijeće, a gastronomski doživljaj bit će nenadmašan. Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

Raznovrsni recepti, uz brojne savjete i otkrivanje malih kulinarskih tajni, učinit će kuhanje nezaboravnim doživljajem. 'Kod Ane' možete pronaći kako recepte tradicionalne hrvatske kuhinje s modernim obratom, tako i delicije iz svih dijelova Europe i svijeta. Sladokusci će moći pronaći pregršt novih i zanimljivih torti, pita i kolača, mediteranski tipovi nove načine pripreme ribe i šalši, a tradicionalci naučiti trikove za spremanje sočnog mesa i fantastičnih salata i priloga.

Ako želite proširiti svoje kulinarske horizonte, provjerite na stranicama tportala što Ana preporučuje. Svakodnevno doznajte nove recepte ili potražite neke iz bogate arhive.

Naravno, ne zaboravite, hrana je uvijek ukusnija u društvu!