RIJETKA SRETNICA

Gisele Bundchen: Porođaj mi nije bio bolan

02.02.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Četiri mjeseca nakon što je rodila sina Benjamina, najbolje plaćena manekenka na svijetu Gisele Bundchen progovorila je o svom porođaju naglasivši da je nimalo nije boljelo

Gisele je rodila kod kuće u Bostonu u kadi, bez sredstva protiv bolova, a pored nje su bili suprug Tom Brady, majka i babica. 'Rodila sam u kadi u vodi, jer sam željela roditi kod kuće. Željela sam isto tako biti svjesna svega što se događa, a ne nakljukana lijekovima. Zato sam se puno pripremala, išla na jogu i meditirala zbog čega sam uspjela imati smiren porođaj u vlastitom domu', otkriva slavna mama.

Nije me ni najmanje boljelo', kaže Gisele i priznaje da je cijelo vrijeme razmišljala o tome kako će uskoro vidjeti dijete i toliko se koncentrirala na to da je zaboravila na bol.

'Bilo je predivno. Nikad u životu nisam vjerovala da ću moći nekog toliko voljeti. Čuješ da ljudi pričaju tome, ali ne znaš o čemu se radi dok se i tebi to ne dogodi. Ne mogu biti sretnija', izjavila je Gisele kojoj je to prvo dijete, a njezin suprug, igrač američkog nogometa Tom Brady, ima dvogodišnjeg sina Jacka iz veze s glumicom Bridget Moynahan.