Obitelj i dom UKORAK S TRENDOVIMA

Međunarodni sajam interijera u Munchenu

  • Autor: tportal.hr
  • 1.2.2010 17:01:30
  • 1.2.2010 14:00:00

Međunarodni sajam I.H.M., odvija se svake godine na prostoru novog minhenskog sajma, jedan je od najpoznatijih i najposjećenijih sajmova s preko 60 godina dugom tradicijom. Istovremeno se, od 03. do 09. ožujka, u 9 velikih sajamskih hala odvija nekoliko različitih sajamskih priredbi

Najviše izložbi, u čak 5 sajamskih hala, posvećeno je temama suvremenog stanovanja i življenja: zanatstvo i dizjan (umjetnost u zanatstvu, ručno šivana individualna moda, akstravagantni nakit), stanovanje i namještanje (veliki izbor namještaja, interijera, dekoracija, rasvjete), kuhinja i kultura (umjetnički dizajnirane kuhinje, kuhinjske potrepštine i uređaj), eregetika i kuća (štednja, obnovljivi izvori, efikasna energija), kuća i vrt (savjeti i rješenja za njegu i temeljitu obnovu vrta ili terase, vizualne barijere ili o postavljanju vlastitog bazena i saune).

Kreće se u petak 5. ožujka iz Pule i Zagreba, a povratak je u nedjelju 7. ožujka u kasnim večernjim satima, a više informcija možete pronaći na www.maremonti-istra.hr.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više