ZA UREDNIJI LOOK

Novi podrezivač brade iz Philipsa

15.12.2009 u 13:53

Bionic
Reading

Uz Philipsov precizni podrezivač jednostavno oblikujte moderni trodnevni izgled brade i brkova. Philipsov novi podrezivač brade i brkova QT4021 idealan je za oblikovanje različitih izgleda i stilova brade te podrezivanje dlačica na točno željenu duljinu

Savršeno precizan i ergonomski dizajniran, Philipsov podrezivač omogućuje odabir duljine podrezivanja od 1 do 18 milimetara kako bi svaki muškarac mogao oblikovati svoj osobni stil. Uz Philipsov novi podrezivač QT4021 savršeno oblikovana brada i brkovi postižu se uz potpunu zaštitu kože za vrijeme podrezivanja čime je omogućena dodatna sigurnost i najbolji rezultati oblikovanja te moderan i njegovan izgled svaki dan.

Poseban dizajn aparata omogućuje podrezivanje na vrlo kratku duljinu od jednog milimetra bez direktnog kontakta oštrica s kožom čime je postignuta apsolutna zaštita kože bez rizika od posjekotina i iritacije. Inovativni češalj u potpunosti prati konture lica i omogućuje dodatnu preciznost i ujednačenost podrezivanja čak i na zahtjevnijim mjestima za oblikovanje kao što je brada. StealWave samooštrive oštrice savršenom preciznošću skraćuju dlačice pružajući ugodno i brzo podrezivanje.