Obitelj i dom NEOBIČNI ZAHTJEVI

Lista darova za vjenčanje: cvijeće, crkva ili liposukcija?

Više od pola britanskih mladenki i 39 posto mladoženja razmišljaju o estetskoj operaciji ili tretmanu kako bi se uljepšali prije vjenčanja, pokazala je nova studija

Tretmani i postupci koji se razmatraju prije velikog dana kreću se od injekcija botoksa do povećanja grudi, navodi se na internetskoj stranici na kojoj se daju savjeti glede kozmetičkih operacija.

'Vjenčanje je najvažniji dan u životu velikog broja muškaraca i žena i velik broj njih želi da sve bude savršeno', rekla je Christiana Clogg, suosnivačica internetske stranice goodsurgeonguide.co.uk.

U studiji provedenoj među 512 mladenki i 509 mladoženja 58 posto žena i 39 posto muškaraca je reklo da razmišlja o kozmetičkom tretmanu.

Među ženama su najpopularniji: botoks (68 posto), izbjeljivanje zubi (62 posto), liposukcija (55 posto), povećanje grudi (47 posto) i implantati za obraze i usne (43 posto). Muškarci su pak na prvo mjesto stavili porculanske navlake za zube (78 posto), a nakon toga slijede botoks (62 posto), umeci kose (41 posto), liposukciju (33 posto) i smanjenje grudi (25 posto).
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više