POGLED IZNUTRA

Ovako izgleda šetnja Bijelom kućom u društvu Obame

17.01.2017 u 15:09

Bionic
Reading

Dok novoizabrani predsjednik SAD-a Donald Trump službeno ne uđe u Bijelu kuću, zahvaljujući tehnologiji još uvijek možete prošetati njome u društvu njegovog prethodnika Baracka Obame

U videoobilasku Bijele kuće s predsjednikom BarackomObamom i prvom damom Michelle možete saznati puno ne samo o povijesti zgrade, već i o njegovoj vladavini u njoj u proteklih osam godina.

Tvrtka Paul & Felix zadužena za ovaj film već je s Barackom Obamom snimila kratki film 'Through the Ages'.

Film koji je snimljen tijekom studenog i prosinca nije konačna verzija. Finalna verzija se očekuje tijekom ove godine, no produkcijski studio Paul & Felix je želio da se snimka može vidjeti dok je Obama još u Bijeloj kući.


Trenutačna verzija koja se može vidjeti na Facebooku traje oko osam minuta, dok je finalna verzija dužine 20 minuta.

Nije poznato kad bismo mogli očekivati izlazak konačne verzije filma, no dotad možete uživati u obilasku Bijele kuće u društvu 44. predsjednika SAD-a Baracka Obame i njegove supruge.

Inače, Bijela kuća, smještena na adresi 1600 Pennsylvania Avenue NW, jedina je predsjednička rezidencija u svijetu koja je otvorena za posjetitelje. U zgradi koju je projektirao irski arhitekt James Hoban nalaze se 132 sobe i 35 kupaonica raspoređenih na šest katova.