NAGRADNJAČE

Poklanjamo rokovnike by Ella Dvornik

10.01.2017 u 11:15

Bionic
Reading

Lifestyle ikona svoje generacija, Ella Dvornik, u suradnji s drogerijom BIPA Hrvatska, osmislila je jedan sasvim drugačiji rokovnik – 'girlish' džepni podsjetnik, koji je odmah postao pravi hit

Imendan, rođendan, tulum, domaća zadaća……Obični rokovnici su najčešće dosadni, a popis obveza je najčešće predugačak i nezanimljiv.

Rokovnik kojeg svi želimo je onaj koji će odraziti našu osobnost. Stoga, najtraženiji poklon za dragu prijateljicu sada dolazi u obliku modernog rokovnika i nudi sve na jednom mjestu.

S četiri različita razigrana i vesela vizuala, dizajn rokovnika by Ella Dvornik prati modne trendove i donosi jake i upečatljive boje na naslovnicama. Rubrike rokovnika organizirane su kako bi poslužile za bolju organizaciju privatnog i poslovnog života.

I misli i ideje sada mogu biti posložene i zapisane! Osim važnih datuma i brojeva, rokovnik sadrži niz motivacijskih poruka za inspirativni početak dana, podsjetnike na stvari koje zaboravljamo, wish liste za stvari koje želimo, kao i niz drugih 'ženskih' tema.

Rokovnik by Ella Dvornik u prodaji je u svim BIPA trgovinama po cijeni od 79,90 kn.

Detalje o rokovniku pogledajte i u video snimci Elle Dvornik na njenoj FB stranici: https://www.facebook.com/pg/elladvornik/videos/

Više informacija saznajte na www.bipa.hr

Čitateljima tportala darujemo dva rokovnika by Ella Dvornik, a dobitnici će biti objavljeni u utorak 17. siječnja.