BRAT I SESTRICA

Preslatki Charlotte i George sve su zasjenili na Božić

25.12.2016 u 15:41

  • +5

Britanska kraljevska obitelj

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Umjesto u Sandringhamu, vojvotkinja od Cambridgea i princ William Božić su ove godine odlučili proslaviti u Buckleberryju u društvu obitelji Middleton, ali sve su oduševila njihova djeca - princeza Charlotte i njezin stariji brat George

Princ George već je osvojio javnost svojim osmijesima i ponašanjem na javnim okupljanjima, a iznmka nije bila niti božićna misa održana u crkvi Sv. Marka. Oboje sa šarenim tradicionalno blagdanskim lizalicama u rukama, princ Geroge i princeza Charlotte plijenili su pažnju dok su s majkom i ocem sudjelovali na okupljanju.

The Cambridges attend the church service on Christmas Day in Bucklebury ?? #royal #britishroyalfamily #duchesskate #princesscharlotte

Fotografiju objavljuje Their Royal Highnesses ?? (@theirroyalhighnesses)


Princeza Charlotte bila je uz majku i može se primijetiti da su se modno uskladile detaljima. Tople čarapice malene princeze bojom su odgovarale krznu Kateina kaputa i torbice. Na malenoga je Georgea pak više pazio princ William, a slatki dječačić nosio je kaput brenda Pepa & Company. Njihova se odjeća očito jako sviđa Kate Middleton jer je malena Charlotte, primjerice, nosila haljinicu s njihovim potpisom tijekom kraljevskog posjeta Kanadi.


Budući da su brat i sestra miljenici britanske javnosti, na društvenim su se mrežama odmah nakon objave fotografija prošilirili razni detalji susreta pa i usporedbe malene Charlotte s kraljicom Elizabethom na koju, smatraju mnogi, malena najviše sliči od svih članova obitelji.