BLAGDANSKA NAGRADNJAČA

Danas poklanjaju Violeta, JYSK, Elemental, V.B.Z., Mustela, PIK Vrbovec...

08.12.2016 u 10:17

Bionic
Reading

Već sedmu godinu zaredom tportal.hr daje sve od sebe i tijekom prosinca vjernim čitateljima poklanja vrijedne nagrade. Imat ćete prilike osvojiti ih svakog dana, a koje smo danas pripremili, saznajte u nastavku! U drugom danu velikog blagdanskog darivanja tportala nagradit će vas V.B.Z. knjižare, Beauprox, PIK Vrbovec, PharmaS, Mustela, JYSK, Violeta, Sabex, Schneider Electric i Elemental

V.B.Z. knjižare poklanjaju paket kriminalističkih romana i psiholoških trilera vrhunskih autora.

'VIP soba' prva je knjiga iz novog kriminalističkog serijala Jensa Lapidusa. Nakon osam godina provedenih iza rešetaka, Najdan Maksumić zvan Teddy odlučan je u namjeri da zauvijek raskrsti sa svojom kriminalnom prošlošću. Praznih je džepova, bez posla, pa je za početak prisiljen stanovati kod svoje sestre – što nijednom od njih nije nimalo zadovoljavajuće rješenje. A kada mu u život bane osoba iz prošlosti i zatraži hitno podmirivanje duga, situacija počinje ozbiljno izmicati kontroli…

'Zlosretnik' je četvrta knjiga Camille Läckberg iz serije psiholoških trilera smještenih u idilični obalni predio zapadne Švedske. Marit, vlasnica trgovine iz Tanumshedea, poginula je u prometnoj nesreći. U krvi joj je pronađen nevjerojatno visok postotak alkohola, a njezina kći, bivši suprug i životna partnerica tvrde da nikada nije pila…

'Prije nego što zaspim', psihološki triler novog književnog otkrića, britanskog pisca S. J. Watsona, mnoge je oduševio i velikom se brzinom vinuo u vrh najčitanijih naslova u svijetu. Prodan je u više od četiri milijuna primjeraka, a snimljena je i njegova filmska inačica s Nicole Kidman i Colinom Firthom u glavnim ulogama.

Najraznovrsniju ponudu knjiga u vašem gradu donose vam V.B.Z. knjižare u Zagrebu, Velikoj Gorici, Rijeci, Čakovcu, Solinu, Zadru i Slavonskom Brodu te na www.vbz.hr. U ugodnom ambijentu uz pomoć iskusnih poznavatelja knjiga izaberite nezaboravne poklone za ove blagdane jer lijepo je primati i poklanjati knjige!

Beauprox poklanja sapun Ginger&Honey – Skin Rejuvenation iregenerirajuću kremu za ruke Ringelblume. Sapun je obogaćen medom kojivlaži i njeguje vašu osjetljivu kožu. Kombinacija meda i đumbirapredstavlja odlično sredstvo protiv bora, a sadrži snažna antiseptička ipročišćavajuća djelovanja. Profinjen miris jedinstvenog cvjetnog medaće vam osigurati novu dimenziju opuštanja. Regenerirajuća krema vraća vašoj koži vlažnost i prirodnu mekoću. Vaše ruke će biti osvježene i bezosjećaja ljepljivosti. Beauprox vodi brigu o vašem zdravlju i ljepoti.


PIK Vrbovec poklanja vam Rustike za poseban blagdanski ugođaj na vašem stolu - salamu s tartufima i blagdansku salamu. Rustika salame prekrivene su plemenitom plijesni i svojim 'zimskim' izgledom privlače posebnu pozornost. PIK je ove godine pripremio posebno izdanje Rustika salama, koje nisu dostupne u slobodnoj prodaji. Osvojiti ih možete u sklopu tportalove blagdanske akcije, a idealne su za poklon ili konzumaciju u krugu obitelji i prijatelja. Rustika blagdanska salama i Rustika salama s tartufima atraktivne su bijele boje, laganog i blagog okusa te sočne. Rustika blagdanska salama idealna je za božićno vrijeme zbog kombinacije neodoljivih začina – klinčića, cimeta i naranče - koji uz vrhunske komade kvalitetnog crvenog mesa osiguravaju odličan spoj mirisa i okusa blagdana. Rustika salama s dodatkom aromatičnih tartufa, u kombinaciji s drugim začinima, daje savršen okus koji će iznenaditi i najveće gurmane. PIK Rustike predstavljaju savršen izbor za sve koji vole probati nove i drugačije okuse premium kvalitete, a istovremeno na vašem stolu stvaraju pravi zimski gastro ugođaj.

PharmaS poklanja četiri proizvoda, Vitosi pastile za bolje učenje, pamćenje i koncentraciju. O mozgu se moramo brinuti cijeli život. Tijekom djetinjstva ključno je osigurati sve sastojke za pravilan razvoj, a u odrasloj dobi važno je održati optimalne kognitivne funkcije dok u starosti nastojimo spriječiti kognitivno propadanje i pojavu demencije. Dugolančane masne kiseline iz morskih izvora, dokozaheksaenska (DHA) i eikozapentaenska (EPA) masna kiselina, igraju važnu ulogu u normalnom radu mozga. Primjerice, DHA je prevladavajuća masna kiselina u mozgu koja se najviše nakuplja u području zaduženom za učenje i pamćenje. Međutim mnoga djeca, ali i odrasli, rijetko konzumiraju ribu i plodove mora koji obiluju korisnim masnoćama, a njihov nizak unos povezuje se s nastankom mnogih psihičkih i fizičkih bolesti modernog života. Zbog ograničene mogućnosti proizvodnje DHA u ljudskom organizmu, kao i zbog činjenice da je DHA ključna za normalno funkcioniranje mozga, čini se kako bi zdrava djeca, ali i odrasli, trebali redovito unositi adekvatne količine ove važne masne kiseline tijekom cijelog života.


Mustela poklanja Mustela ulje za kupanje suhe bebine i dječje kože, 300 ml. Mustela nudi niz posebno formuliranih proizvoda koji od samog rođenja dubinski hrane suhu kožu beba i djece te kompenzira efekt isušivanja kože izazvanog tvrdom vodom. Linija sadrži patentirani kompleks koji štiti kožnu barijeru, Avocado Perseose i dermohranjiivi kompleks koji dubinski njeguje kožu. Ostavlja kožu novorođenčadi, beba i djece podatnom i mekom, a 89 posto sastojaka je prirodnog porijekla. Zajamčena sigurnost od rođenja. Testirano pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom. Visoka tolerancija za oči i kožu, ne sadrži sapune. Hipoalergeno - formulirana kako bi se smanjio rizik od alergijskih reakcija, 0% parabena, 0% ftalata, 0% fenoksietanola. Upotreba: ulijte 1 ili 2 čepa ulja za kupanje u kadu s vodom. Također se može koristiti za tuširanje - nježno nasapunajte i isperite. 99 kn, u ljekarnama.

JYSK vam poklanja GODFRED ukrasni okvir za slike i nakit. Uređenje doma za blagdane i nabavka poklona za drage osobe neke su od najvećih zimskih radosti, no ponekad nam je za to potrebno malo dodatne inspiracije. U predblagdansko vrijeme JYSK je za vas pripremio pregršt ideja i sve što vam je potrebno za čaroban Božić! Ovo je vrijeme kad naše domove obasjavaju božićne lampice, a posebnu toplinu i svečanu atmosferu unose svijeće i fenjeri. Ukrasi za božićno drvce neka i ovih blagdana budu postavljeni u dragom društvu vama najbližih, a u podnožju drvca neka svoje mjesto pronađu darovi od srca. Inspiraciju za poklone pronađite u sitnicama – mekane dekice i šalice ili pak tople papuče koje će zasigurno vašim najmilijima uljepšati duge i hladne zimske večeri. Za dodatnu inspiraciju dovoljno je da zavirite u JYSK trgovine ili na JYSK.hr te u širokoj ponudi pronađete prave detalje za dom i najbolje božićne darove.


Violeta
poklanja Violeta poklon paket. Parfemska baza musk je idealna komponenta koja miris drži postojanim na koži. Musk je miris koji na svakoj osobi miriše drugačije zahvaljujući prirodnoj kemiji do koje dolazi kada se vaši feromoni pomiješaju s njim. Teta Violeta Original omekšivač napravljen je u suradnji s francuskim parfumerima, a upravo je musk jedan od osnovnih sastojaka ove opojne mirisne kombinacije. Omekšivač sadrži mikrokapsule koje otpuštaju mirisno ulje muska, jasmina, ambera, ruže i voćnih nota pri svakom pokretu tijela.

Spring poklanja vitamins & minerals DUO paket - blagdansko duplo pakiranje Spring vitamina i minerala za više imuniteta i energije ove zime. Ovog prosinca uživajte u još više imuniteta i energije uz prekrasne Spring vitamins & minerals DUO pakete. Visoke koncentracije svih vitamina i esencijalnih minerala pomažu našem tijelu da se učinkovito bori protiv sezonskih viroza i prehlada, pružaju više energije i vitalnosti te jačaju i štite kožu, kosu i nokte. Ovaj bogati kompleks sadrži vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, B9 (folna kiselina), B12, vitamin C, vitamin D3, vitamin E, vitamin H, vitamin K1 te esencijalne minerale kalcij, fosfor, magnezij, željezo, cink, mangan, bakar, krom, jod i selen. Poklonite sebi ili bližnjima više zdravlja i energije uz Spring 1+1 gratis DUO pakete. Cijena Spring DUO paketa, 60 + 60 tableta: 128,13 kn.


Schneider Electric poklanja set od pet komada dekorativnih okvira iz UNICA QUADRO serije. Ako vam treba promjena u novoj godini, ne morate poduzimati nikakve drastične korake. Ljepota je u malim stvarima. Za početak, uljepšajte zidove svog doma funkcionalnim detaljima, a prvi korak neka vam bude zamjena sklopki za svjetlo i utičnica koje u svom programu UNICA donosi tvrtka Schneider Electric. Kako bismo vas potakli na taj prvi korak, poklanjamo set od pet komada dekorativnih okvira iz UNICA QUADRO serije u neobičnoj i, za ovo vrijeme, posve prigodnoj zlaćanoj boji. Inače, dekorativni okviri za sklopke i utičnice u ovoj liniji dolaze u čak 14 različitih, i žarkih i pastelnih boja, a moguće ih je ugraditi i vertikalno i horizontalno. Elementi koji se mogu ugraditi mogu biti u bijeloj, bež, aluminij ili grafit boji – idealno za kombiniranje i osvježenje svakog prostora. Sve proizvode UNICA linije karakteriziraju funkcionalnost, jednostavnost ugradnje, estetika i ušteda električne energije. Kombinirajte bez straha! Više informacija potražite na službenim stranicama Schneider Electrica


Elemental poklanja dva poklon paketa (2 ulaznice za KSET za petak, rasprodan koncert, album 'Tijelo' i majicu Elemental). Elemental je pripremio veliko iznenađenje za obožavatelje 9. i 10. prosinca u KSET-u. Prvi i vjerojatno posljednji put bend će u cijelosti odsvirati svoj posljednji cijenjeni album 'Tijelo'. Nakon što su potiho, bez ikakve medijske pažnje rasprodali prvi koncert u petak 9.12., u dogovoru s KSET-om odlučili su dodati još jedan koncert, u subotu 10.12. Kao i za prvi dan, u prodaji za drugi dan je samo 250 ulaznica. Ulaznice za prvi dan rasprodane su u samo četiri dana dok je za subotu ostalo još svega 40 ulaznica. Nakon što su ove godine samostalno izdali sedmi studijski dvostruki album 'Tijelo' rasprodali Dom sportova, osvojili Porina za pjesmu godine i dobili nominaciju za MTV Best Adria act – Elemental će se pridružiti proslavi 40. rođendana kultnog zagrebačkog kluba KSET. Posljednji put nastupili su u KSET-u prije osam godina, a prvi put 2000., kad je izašao i prvi album benda 'Moj njegov i njen svijet'. Cijena ulaznice iznosit će 70 kn u pretprodaji i 90 na ulazu, a karte možete nabaviti u KSET-u (Unska 3) i Dirty Old Shopu (Tratinska 18). Ulaz se otvara u 20, a nastup počinje u 21 sat.


Dobitnike ćemo objaviti u petak, 9. prosinca.

Dobitnici:

Ana-Petra Kovač - V.B.Z. paket kriminalističkih romana i psiholoških trilera
Zorka Kovačević - Beauprox + Vitosi
Zvjezdana Badalić - PIK Vrbovec
Nina Škvarić - JYSK + Vitosi
Ljubomir Đura - Mustela + Vitosi
Paulina Babić - Violeta poklon paket
Lana Gugić - Spring vitamins & minerals DUO paket
Ankica Miloš - Schneider Electric + Vitosi

Petra Landripet i Nataša Balaško - Elemental poklon paket

O preuzimanju nagrada dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila.