MOĆAN ADUT

Melania Trump priprema najglamurozniju inauguraciju

25.11.2016 u 10:19

Bionic
Reading

Sudeći prema medijskim napisima, obitelj Trump pronašla je kreativnu savjetnicu za nadolazeću inauguraciju, a radi se o Stephanie Winston Wolkoff, bivšoj direktorici magazina Vogue

Stephanie Winston Wolkoff slovi za najbolju organizatoricu glamuroznih njujorških događanja, a izabrani predsjednik Trump i njegov tim nisu mogli odabrati bolju i stajliš osobu za nadolazeću inauguraciju u Bijeloj kući.

Široj javnosti nepoznata, Winston Wolkoff bivša je direktorica događanja u režiji magazina Vogue te predsjednica i izvršna direktorica konzultantske agencije SWW Creative koja, između ostalog, stoji iza ogromnog uspjeha njujorške MET Gale. Osim toga, Stephanie se može pohvaliti bliskim prijateljstvom s aktualnom prvom damom Amerike Melanijom Trump, u čijem se društvu često može vidjeti.

'Ne podcjenjujte Melaniju samo zato što je mirna i povučena. Ona je vrlo sigurna u svoja stajališta i ne slaže se sa svime što njezin suprug kaže ili učini, ali vjeruje u viši cilj. Oni su snažan par. Melania je uvijek znala reći da će, kada dođe dovoljno dobro vrijeme, izaći iz sjene. Do tada je majka i supruga', svojedobno je izjavila ova 45-godišnja organizatorica partyja.

Više od desetljeća Stephanie stoji iza uspješnog događanja MET Gala u režiji magazina Vogue, a koji mnogi nazivaju 'Oscarom istočne obale'. S vremenom je zaradila nadimak General Winston, a nadjenula joj ga je mentorica Anna Wintour koja ju je prvi put angažirala 1998. godine kao PR menadžericu magazina Vogue.

Lincoln Centers statuesque #StephanieWinstonWolkoff & @DennisBasso @official_swarovski #cfdaawards

Fotografiju objavljuje Images Matter. (@bfa)

Još uvijek nije poznato hoće li Stephanie također pružiti stilističke savjete prvoj dami Amerike, no njezin vlastiti smisao za modu već je prepoznalo mnoštvo modnih stranica. Kao najomiljenije dizajnere, Stephanie ističe Ralpha Laurena, Toma Forda i Michaela Korsa.

Za nadolazeću inauguraciju Stephanien ukus i brojne veze stvorene višegodišnjim radom za magazin Vogue bit će svojevrstan dar Trumpovoj obitelji.