USRED ZAGREBA

Zavirite u svaki kutak nove kuće Ikea

25.10.2016 u 19:58

  • +36

Probna kuća Ikea

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ikea

Bionic
Reading

Ikea je prvi put u Hrvatskoj otvorila vrata izložbenog prostora Probna kuća u centru Zagreba koji će, kao što i sam naziv kaže, biti privremeno otvoren za posjetitelje do kraja godine

'U Probnoj kući Ikea posjetitelji mogu isprobavati Ikeine proizvode i rješenja za uređenje i opremanje stana, ali i dobiti savjete naših stručnjaka. Naime, mi znamo kako je odabir namještaja proces koji zahtijeva određeno vrijeme i angažman te Probnom kućom želimo omogućiti ljudima da najprije isprobaju rješenja koja nudimo i pronađu najbolji način kako ih implementirati u svoj dom. Također, posjetiteljima Probne kuće pripremamo i brojna iznenađenja', najavio je Igor Štefanac, PR menadžer Ikea Hrvatska.

Tako će posjetitelji svakodnevno moći uživati u tematskim događajima. Primjerice svakog utorka i četvrtka od 18 sati, posjetitelji će se moći opustiti uz nove švedske igrane i dokumentarne filmove, dok će srijeda poslijepodne biti rezervirana za obiteljski turnir Čovječe, probaj se ne naljutiti.

U 500 m2 prostorijama Probne kuće Ikea je za djecu osigurala poseban kutak u kojem će moći razvijati svoju kreativnost i maštu te brojne radionice i dječje predstave u suradnji s kazalištem Tvornica lutaka.

U suradnji s Udrugom Kamensko, organizirat će se besplatni tečaj osnova šivanja i krojenja za odrasle, a uoči Svetog Nikole djeca će imati priliku uz stručnu pomoć teta iz Kamenskog izraditi svoje platnene čizmice za poklone. U Probnoj kući održavat će se i besplatni tečaj osnova švedskog jezika dok će ljubitelji fotografije i gastronomije, sadašnji i budući foodblogeri doći na svoje na radionici umjetničkog fotografiranja hrane, a održat će se i radionica o uzgoju biljaka kod kuće.

Detaljan pregled svih aktivnosti u Probnoj kući možete od danas pratiti na web-stranici