DOM ZA POŽELJETI

Vila pop zvijezde čista je senzacija

24.10.2016 u 19:10

  • +10

Kuća Louisa Tomlinsona

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Pop zvijezda i član mega popularnog boy benda One Direction uselio je u novu vilu od 7,3 milijuna dolara i s obitelji uživa u luksuzu

Louis Tomlinson kupnjom vile u poznatim Hollywood Hillsima tako se pridružio mnogim slavnim glumcima, pjevačima, redateljima i ostalim poznatim facama koje u tom dijelu Los Angelesa rado kupuju skupocjene kuće.

Američki mediji pišu kako će pop zvijezda u novoj kući još više uživati uz sinčića Freddija, koji se rodio početkom ove godine.

Impresivna vila izgrađena 1937. godine ima četiri spavaće sobe i sve pogodnosti o kojoj obični ljudi mogu samo sanjati. Tako će 24-godišnji Tomlinson od sada na raspolaganju imati preljevni bazen, kućno kino i bar za opuštanje.

Lad and Dad

Fotografiju objavljuje Louis Tomlinson (@louist91)


No uz moderno uređene prostorije prepune dizajnerskih komada i vrhunske opreme, možda je najljepši pogled koji se pruža na grad anđela. Uz mir, luksuz i prekrasne panoramske poglede, mladom ocu sigurno je jako važna i privatnost jer paparazzi neumorno žele imati što više fotografija njega i sinčića. Inače je Tomlinson odlučio dobiti skrbništvo nad svojim sinom Freddiejem kojeg ima s Brianom Jungwirth, a od znatiželjnih pogleda lako će se sakriti u prostranoj vili od 550 metara kvadratnih.