NAGRADNJAČE

Osvojite kupanje i saunu u Termama Tuhelj

12.09.2016 u 11:32

Bionic
Reading

Nakon ljetnih vrućina, gužve na plažama, uzavrelog asfalta i nepodnošljive sparine, ulazimo u razdoblje koje mnogi obožavaju – jesen. Već sada zamišljamo jesensko sunce koje nas miluje dok ispijamo jutarnju kavu s prijateljima, wellness sitnice koje si priuštimo da bi se razmazili ili pak uživanje u društvu obitelji. Jesenske boje, miris lišća, prekrasna priroda... nezaboravan doživljaj. Spojite okuse, mirise i boje jeseni

U Termama Tuhelj pripremili smo posebnu Art&Spa jesensku ponudu koja će vas jednostavno oduševiti. Teatralnost sauna programa s dodirom čokolade za meku i podatnu kožu, specijalizirani wellness programi SPAeVITA centra za njegu i ljepotu kada se želite posvetiti samo sebi i kupanje u termalnoj vodi s pogledom na mural Ede Murtića za potpun doživljaj. Samo 50 m od hotela, u restoranu Dvorac Mihanović, prepustite se okusima jeseni i neka vaše nepce uživa u odličnim jesenskim specijalitetima i vinima nagrađivanih vinara Hrvatskog zagorja.

'Ponekad je potrebno pobjeći od svega što nas okružuje i razmaziti se na jedan dan. Terme Tuhelj pripremili su odličnu jesensku wellness ponudu u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe. Oduševljavaju me posebni wellness paketi u privatnoj spa prostoriji s whirlpoolom, a hrana u restoranu dvorac Mihanović je stvarno poseban doživljaj.' - ispričala nam je Sanja Doležal.

Sanja Doležal o wellness tretmanima


Ljepote Hrvatskog zagorja i jesenska Art&Spa ponuda Terma Tuhelj pružaju jedinstven teatar u srcu Zagorja.

'Moja obitelj i ja smo oduševljeni Termama Tuhelj...tako su blizu, al sadrže baš sve. Svojim umjetničkim štihom bude mi inspiraciju i uvijek mi padne neka dobra ideja. Bazeni su odlični, wellness je oaza iz koje uopće ne poželiš izaći van, a sve je isprepleteno super modernom arhitekturom. Kada ti je stvarno dosta svega, za 30 minuta si tamo.' - Saša nije skrivao oduševljenje.

Saša Lozar o wellness doživljaju


Doživite jesenski Art&Spa paket u kojem vam poklanjaju 50% popusta za boravak 2. osobe ili se razmazite posebnim paketom u kojem čete doživjeti magičnost Wellness-a Orhidelije u Termama Olimia.

Više na www.terme-tuhelj.hr

Terme Tuhelj daruju kupanje i saunu za 3 osobe, a dobitnik je Igor Miloš.