U DOBROM DRUŠTVU

Hrvatski hostel među 10 najpoželjnijih na svijetu

31.08.2016 u 14:12

  • +7

Swanky Mint Hostel

Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anić

Bionic
Reading

Lijepa Naša već je nadaleko poznata po prelijepim plažama, otocima pa čak i parku Maksimir koji je svrstan u pet najljepših parkova u Europi, a sada se na listi najodredišta pridružio i jedan zagrebački hostel

The Guardian sastavio je listu deset najpoželjnijih hostela ako gosti svakako žele da ima i bazen, a čast na toj listi pripala je zagrebačkom hostelu Swanky Mint koji se nalazi u centru grada.

Next level relaxation – 20% off your sweet summer escape is here >> link in our bio.

Fotografiju objavljuje Freehand Miami (@freehandmiami)


Hrvatski hostel nalazi se na impresivnom drugom mjestu, odmah iza američkog hostela Freehand Miami koji je uređen u stilu 30-ih godina prošlog stoljeća. 'Popularan zagrebački hostel može se pohvaliti kao jedini u metropoli koji ima bazen', piše The Guardian.


Navode to kao veliki plus simpatičnom hostelu jer nakon vrućina ljeti i razgledavanja grada bazen je idealno osvježenje i usput mami da ostanete koji dan dulje od planiranog. Uređen u industrijskom stilu s pomaknutim detaljima, hostel je smješten u prostoru nekadašnje Parne bojadisaone i kemične čistione odiela Vilim Ondrušek iz 1902. godine. Uz lijepo uređenje, bar i glazbene večeri, kao bonus su izdvojili i povoljne koktele za potpunu uživanciju.


Nakon hrvatskog hostela, redom su se na listi našli Plus Hostel u Berlinu, TOC u Barceloni, Refill Now! u Tajlandu, Sunset Destination u Portugalu, The Backpack u Cape Townu, Bambuda Lodge u Panami, La Brisa Loca u Kolumbiji i Travellers Oasis u Australiji.