SVI NA OKUPU

Nakon tuluma Ivan Perišić uživa u morskim radostima

03.07.2016 u 19:24

  • +11

Ivan Perišić i Edin Džeko s društvom uživaju u sunčanju i kupanju

Izvor: Cropix / Autor: Niksa Duper / CROPIX

Bionic
Reading

Ivan Perišić, naš najbolji igrač na Europskom prvenstvu, zasluženo se odmara u Hrvatskoj, a nakon posjeta Zadru s obitelji je u Dubrovniku

Gdje god da se pojave naši najbolji nogometaši, vrlo brzo se dozna uz mnogoborojne obožavatelje, ali i oni sami rado dijele lijepe trenutke s fanovima putem društvenih mreža.

Tako je Ivan Perišić otkrio na Instagramu kako se provodi s obitelji Olić i objavio fotografiju s ručka u poznatom zadarskom restoranu, napisavši: 'Prošle noći s našim dragim prijateljima, s obitelji Olić.'

Nakon druženja s Ivicom Olićem i njegovom suprugom Natalie, Ivan je sa suprugom Josipom i sinčićem Leonardom otišao u Dubrovnik.

Osim što nogometna zvijezda sam objavljuje fotografije na društvenim mrežama, Ivana u Dubrovniku prate fotografi pa je sinoć viđen tijekom izlaska i druženja s prijateljima na Stradunu nakon utakmice Italija-Njemačka. Društvo su mu pravili bosanskohercegovački nogometaš koji trenutno igra za Romu Edin Džeko te reprezentativac Nikola Kalinić.

Nakon večernjeg tuluma u jednom od najljepših naših gradova i svjetski poznate destinacije, Perišić se nastavlja opuštati pa uživa u morskim radostima na prelijepoj plaži Cava, opet uz prijatelje i obitelj.

Sto reci... Pocascena sam ??????

Fotografija koju objavljuje @joop8