NAGRADNJAČE

Poklanjamo Party to go nagrade

21.06.2016 u 12:43

Bionic
Reading

Sve ljubitelje dobrih proslava zasigurno je razveselila vijest o otvorenju web-shopa Party to go, novog koncepta kupnje koji na jednom mjestu nudi sve potrebno za organizaciju proslava i raznih partyja za pamćenje

Uz Party to go više ne morate brinuti jeste li nešto zaboravili kupiti; on nudi posebno oblikovane tematske pakete koji, osim atraktivnog dizajna, u sebi sadrže baš sve potrebno za vašu proslavu. Posebno oblikovanom tematskom ponudom prilagođenom svakom kupcu, Party to go štedi vrijeme i pruža mogućnost kupnje iz topline vlastitog doma u bilo koje doba dana.

Birati možete u više kategorija, od pojedinačnih artikala do tematskih paketa. Tematski paketi uključuju stolnjak, velike i male tanjure, salvete, pribor za jelo, čaše, slamke, dvanaest balona u više boja te svjećice. Svojoj kupnji lako možete nadodati i ostale artikle u ponudi, između kojih posebno izdvajamo opremu za fotografiranje (photo props), pinjate, kutije za kokice, kalupe za kekse i sl.

Kako bi vaša proslava u potpunosti bila originalna, Party to go nudi i mogućnost personaliziranih dekoracija na određenu temu. Natpisi 'Sretan rođendan' za zid i/ili za tortu, oznake za mafine s imenima, brojem godina ili sl. u tren oka vašeg slavljenika stavljaju u centar zbivanja dajući tako proslavi još intimnije značenje.

Bilo da se vaš slavljenik osjeća kao neustrašivi gusar, hrabri kauboj s Divljeg zapada, lovac na dinosaure ili, pak, kao romantična princeza, mistična šumska vila ili nešto treće, u Party to go web-trgovini pronaći ćete ponešto za svakoga. Nisu zaboravili ni odrasle; uz svega nekoliko dodataka, i oni veliki na svojim zabavama lako mogu prizvati Havaje, šarenu dugu, morske radosti ili, pak, uzbudljiv svijet velikog Gatsbyja.

Više o ponudi možete saznati na www.partytogo.com.hr. Potražite nas i na društvenim mrežama: Facebook-profilu Party to go i Instagram-profilu partytogo2015

One najbrže, Party to go i tportal nagrađuju atraktivnim nagradama, a dobitnici su:
- Iva Hren(Novo Čiče) - igra Cirkus
- Lidija Pavić(Solin) - rekviziti za fotografiranje Brkovi
-Toni Beniković(Osijek) - personalizirane dekoracije za rođendan na temu po izboru (oznake za mafine i oznake s imenom i godinom za uokviriti)