NOVOST U CROATIA AIRLINESU

Uveden direktan let iz Zagreba za Lisabon

30.05.2016 u 10:14

Bionic
Reading

Glavni grad Hrvatske Zagreb i glavni grad Portugala Lisabon - iako su udaljeni oko 3000 kilometara - nikada nisu bili bliže. Od 20. svibnja Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance, uključio je Lisabon u mrežu svojih odredišta u redovitom međunarodnom prometu

Na svečanom letu na liniji između Zagreba i Lisabona u avionu Croatia Airlinesa - koji je trajao oko tri i pol sata - smjestilo se 97 putnika. Do kraja listopada putnicima koji žele vidjeti ovaj prelijepi grad bogate povijesti na raspolaganju su tri leta na tjedan i to ponedjeljkom, srijedom i petkom.

'Veoma nam je drago što je Lisabon uključen u našu mrežu letova, u kojoj je ove godine ukupno 35 odredišta. Nadamo se da će naši zrakoplovi građanima Lisabona, kao i mnogim stanovnicima vaše zemlje, biti najbrža i najpovoljnija veza s Hrvatskom. Također raduje nas što smo i hrvatskim građanima još više približili prirodne, kulturne i povijesne ljepote Lisabona i Portugala', kazao je između ostalog Krešimir Kučko, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa tijekom svečanosti u Zračnoj luci Lisabon.

Nema sumnje kako će ova nova uvedena linija vrlo brzo postati popularna među Hrvatima željnim avanture te upoznavanja zemlje koja je stoljećima, zahvaljujući moreplovcima i trgovini morskim putem, oduvijek imala dobre odnose s Hrvatskom.

'Želimo Croatia Airlinesu sigurnu i sretnu plovidbu, a njihovim putnicima da uživaju u ljepotama Portugala i Hrvatske', dodao je hrvatski veleposlanik u Portugalu, Nje. E. Ivica Maričić.

Karte možete kupiti na AvioKarte.COM.hr stranicama.