TRIPUT NA TJEDAN

Croatia Airlines uveo izravne letove na novoj liniji Zagreb – Milano

21.05.2016 u 09:40

Bionic
Reading

U međunarodnoj zračnoj luci Zagreb održana je prigodna svečanost kojom je obilježeno uvođenje izravnih letova Croatia Airlinesa na novoj redovitoj liniji Zagreb – Milano. Svečanosti su prisustvovali Boris Kolka, direktor prodaje i marketinga Croatia Airlinesa i Isabelle Dubois, direktorica komercijale i marketinga Međunarodne zračne luke Zagreb. Zrakoplovi Croatia Airlinesa do kraja listopada ove godine izravno će povezivati Zagreb i Milano triput na tjedan - utorkom, petkom i nedjeljom

Drago nam je što smo uvođenjem izravnih letova u Milano ponudili još kvalitetnije mogućnosti putovanja iz Hrvatske i u Hrvatsku. Vjerujem da će putnici prepoznati potencijal ove linije, koja će pridonijeti rastu putničkog prometa Croatia Airlinesa i MZL Zagreb – rekao je Boris Kolka, direktor prodaje i marketinga Croatia Airlinesa.

U ime Međunarodne zračne luke Zagreb, čestitam Croatia Airlinesu na otvaranju novih ruta i povećanju mreže destinacija.

Vjerujemo da će uvođenje novih linija za Milano, kao i linija za Lisabon, Prag i St. Petersburg izravno pridonijeti nastavku rasta broja putnika, koje zračna luka kontinuirano bilježi - izjavila je Isabelle Dubois, direktorica komercijale i marketinga Međunarodne zračne luke Zagreb.

Osim u Milano, Croatia Airlines u ovogodišnjem ljetnom redu letenja uvodi i izravne međunarodne letove iz Zagreba u Prag, Lisabon i Sankt Peterburg. Tako će zrakoplovi hrvatskoga nacionalnog avioprijevoznika ove sezone povezivati Hrvatsku s 35 odredišta u 20 europskih država, a u suradnji s partnerima iz udruge Star Alliance i s cijelim svijetom.