SLATKA NAVIKA

Ovime je princeza Mary zauvijek nadmašila Kate Middleton

11.02.2016 u 14:53

Bionic
Reading

Danska princeza Mary, ali i njezin suprug Frederik često svoje blizance prate u vrtić sami biciklirajući, čime izazivaju još veće simpatije javnosti

Na Instagramu danske princeze Mary pojavilo se nekoliko fotografija iz svakodnevnog obiteljskog života. Fotografije pokazuju kako princeza poput obične mame blizance vozi u vrtić, i to biciklom koji naprijed ima dva posebna sjedala za dječake.

Looks like Ziggy joined Mary with picking up the twins on 8th January 2016 ❤️❤️

A photo posted by Crown Princess Mary Elizabeth (@crownprincessmaryofdenmark) on


Na jednoj fotografiji za odlazak do vrtića uskočio je i princ Frederik, a vjerno ih prati pas Ziggy. Bez obzira na hladnoću i snijeg, princeza se zabundala, Josephine i Vincenta pokrila dekicom i izmamila pohvale na Instagramu. Izgleda da danski kraljevski par ne treba posebnu pratnju i zaštitare kao mnogi dužnosnici te uspješno pokušava zadržati normalan obiteljski život kad god je to moguće.

Iako joj to sigurno nije na pameti, ovime je nadmašila Kate Middleton koja se strogo drži protokola, posebno što njih dvije javnost konstantno uspoređuje. Poznati dizajner Karl Lagerfeld jednom je prilikom čak izjavio da su njih dvije slične poput sestara.

January 26 2016 Frederik was spotted following Vincent and Josephine in daycare joined by the family's dog Ziggy ❤️❤️

A photo posted by Crown Princess Mary Elizabeth (@crownprincessmaryofdenmark) on


Ne samo da ćemo Kate teško vidjeti kako na biciklu vozi malenog Georgea i princezu Charlotte do vrtića, već ona rado koristi skupocjene povlastice monarhije. Nedavno se tako vratila iz Anmer Halla helikopterom i to je porezne obveznike koštalo 3.000 funti. Kraljica Elizabeta pak sličnija je princezi Mary jer se iz Norfolka u London vratila vlakom i kartu platila 54 funte.