LUKSUZAN ODMOR U STIJENAMA

Zavirite u čarobnu oazu na Jamajci

01.12.2015 u 19:13

  • +6

Luksuzno odmaralište ‘The Caves’ na Jamajci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Dobar hotelski smještaj jedna je od važnijih stavki koje utječu na kvalitetu odmora. Ako ste u potrazi za stvarno upečatljivim mjestom, luksuz ovog jedinstvenog hotela u mjestu Negril smještenom na jugu otoka Jamajke svojom ljepotom ostavit će vas bez daha

Do 60-ih je Negril bilo uspavano ribarsko selo, bez puta koji ga povezuje s ostatkom otoka. Danas je vrlo posjećeno i atraktivno turističko mjesto. Njegova jedanaest kilometara dugačka pješčana plaža već je godinama uvrštena među 10 najljepših plaža svijeta. Luksuzno odmaralište The Caves stvoreno je za zaljubljene parove koji traže destinaciju za bijeg od svakodnevice, a smješteno je u mirnom tropskom okruženju na vapnenačkim liticama slikovitog West Enda.

Ekskluzivan kompleks nudi 12 odvojenih apartmana na stijenama, uključujući luksuznu te prostranu vilu s četiri spavaće sobe. Poseban ugođaj donosi restoran smješten u stijeni koji pruža veličanstven pogled na Karipsko more, čija se boja tijekom dana mijenja od boje žada do smaragdne, pa se ondje možete osjećati kao u raju.