NETIPIČNA KUĆANICA

Antonija Blaće kaže da je glačanje zabavno

12.10.2015 u 12:08

Bionic
Reading

Antonija Blaće, poznata televizijska voditeljica, među prvima je imala priliku isprobati PerfectCare Elite parnu postaju i sama se uvjeriti u sve prednosti koje ova inovacija nudi. Zbog posla kojim se bavi puno vremena provodi na snimanjima, a vremena za kućanske poslove gotovo da i nema

Mnogima je glačanje jedan od najomraženijih kućanskih poslova koji oduzima dragocjeno slobodno vrijeme. Philipsova nova parna postaja svojom inovativnošću želi doskočiti svim negativnim stranama glačanja, osloboditi vaše vrijeme i peglanje pretvoriti u ugodno iskustvo.

'Moram priznati da nisam tipična kućanica, zapravo mi tempo života ni ne ostavlja prostora da se tome posvetim. Ali Philipsova parna postaja oborila me s nogu. Nije važno glačam li svilenu haljinu, sportsku majicu ili košulju, sve je tako brzo i jednostavno. Nisam nikad mislila da ću ovo izgovoriti, ali glačanje s PerfectCare Elitom je super zabavno i preporučam ga svim srcem', izjavila je Antonija.

PerfectCare Elite parna postaja nastala je kombiniranjem brojnihPhilipsovih inovacija. OptiTemp tehnologija tako jamči glačanje bezprogorijevanja za sve vrste tkanina, daje osjećaj pouzdanosti čak i kadaglačate svoje najosjetljivije komade odjeće. Više ne morate brinuti omijenjanju temperature kad prelazite s jedne vrste tkanine na drugu,čime štedite vrijeme i izbjegavate nepotreban stres.

'Kao vodeći brand glačala u svijetu, posvećeni smo smislenim inovacijama koje proces glačanja čine jednostavnijim. Znamo da je vrijeme dragocjeno i da nitko ne želi previše vremena provesti za daskom za glačanje. PerfectCare Elite idealno je rješenje za ovaj problem, jer jamči najbolje rezultate u malo vremena', ističe Božena Brnas, marketing manager iz Philipsa.

Parna postaja PerfectCare Elite ima najlakše glačalo na tržištu, što ju čini idealnom i za okomito glačanje koje uklanja nabore s osjetljive odjeće kao što su haljine, jakne, pa čak i s odjeće koju je teško glačati jer sadrži dodatke, ukrase i gumbe. PerfectCare Elite GC9642 stvara više pare nego bilo koja druga parna postaja, s tlakom od 7,2 bara i potiskom pare do 440 g. Para prodire duboko u odjeću, tako da možete u puno manje vremena proći kroz hrpu odjeće koja vas čeka, glačajući jednim potezom i najtvrdokornije nabore. Glačanje nikad nije bilo tako brzo i jednostavno.