IMANJE S DVIJE KUĆE

Zavirite u raskošnu kuću Toma Cruisea

01.10.2015 u 20:30

  • +2

Imanje Toma Cruisea

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Slavni glumac Tom Cruise navodno je prodao svoje luksuzno imanje na Hollywood Hillsu za 11,4 milijuna dolara, što je oko milijun i pol manji iznos od traženog

Na luksuznom Cruiseovom imanju, na kojem se ističe vila u europskom stilu, uglavnom je boravila njegova sestra, a šuška se i da je služila kao odmaralište za članove Scijentološke crkve. Sastoji se od dvije parcele zemljišta na kojima se nalaze glavna i gostinjska kuća. Cruise je kuću za goste kupio za 1,8 milijuna dolara nedugo nakon što je kupio zemljište s glavnom kućom 2005. za 8,85 milijuna dolara.

Iz kuće se pruža predivan pogled na Los Angeles, a osim tri spavaće sobe s kupaonicama, u njoj se nalaze vinski podrum i wellness. U gostinskoj kući smještene su četiri spavaće sobe s kupaonicama i kuhinja s dnevnim boravkom, a na imanju se nalazi i veliki bazen.

Čini se da se filmska zvijezda rješava velikog broja nekretnina koje ima u svom vlasništvu, a u studenom prošle godine na prodaju je stavio golemo imanje u Coloradu vrijedno 59 milijuna dolara dok je prije dvije godine prodao kuću u New Yorku, vrijednu 28 milijuna dolara, kao i stan u njujorškom East Villageu za tri milijuna dolara.

Cruise trenutačno živi u vili na Beverly Hillsu koju je kupio za 39,5 milijuna dolara 2007, u vrijeme dok je još bio u braku s Katie Holmes.