ISKORISTITE IH

Ovo su prednosti kupnje namirnica putem interneta

28.09.2015 u 15:50

Bionic
Reading

Kupnja namirnica putem interneta u porastu je unazad nekoliko godina, a prednost je i dostava

Zbog današnjeg užurbana načina života, mnogima se kupnja putem interneta čini najboljim rješenjem. Online kupnja ima brojne prednosti, a mnoga istraživanja pokazuju kako je u porastu kupnja namirnica putem interneta.

Radni su se sati produljili i ljudi sve manje imaju vremena za odlazak u klasičan šoping kako bi se opskrbili potrebnim namirnicama. Radi se o tzv. modelu kupi i pokupi (click & collect) koji je danas najrasprostranjeniji u europskim zemljama poput Velike Britanije i Francuske. Kod nas sličnu uslugu pod nazivom Pokupi nudi Konzumova internetska prodavaonica. Pokupi je besplatna usluga slaganja narudžbe za kupce koji naručuju preko Konzumove internetske prodavaonice i preuzimaju već složenu narudžbu u odabranom Super Konzumu.

Znate li koje su prednosti online kupnje namirnica?

Štedite vrijeme
Nema ništa jednostavnije od online kupnje namirnica uz pomoć nekoliko klikova mišem. Zamislite koliko vremena će vam samo ostati za druženje s članovima obitelji! Osim toga, ako odaberete opciju dostave na kućnu adresu, jednim ste potezom riješili sve svoje probleme oko nabavke namirnica.

Štedite živce
Nećete se morati živcirati dok putujete automobilom u ogromnim prometnim gužvama ili tražite mjesto za parking. A da ne spominjemo redove u trgovinama!

Praktičnije je
Online kupnja sjajna je opcija i za osobe koje npr. zbog bolesti nisu mobilne ili za starije osobe.

Bolja kontrola budžeta
Lakše je kontrolirati troškove kupnje putem online šopinga. Osim toga nećete pasti u napast nekontroliranog šopinga.

Neograničenost
Kupovati putem interneta možete kad god poželite, 24 sata, sedam dana i 364 dana!

Isplati se višestruko
Možete brzo i lako usporediti cijene i kod drugih proizvođača te odabrati najpovoljniju opciju za sebe.