TKO JE NE BI POŽELIO?

Vila s neobičnim bazenom čista je perverzija

03.09.2015 u 12:30

  • +9

Luksuzna vila na Sardiniji

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Raskošna vila na Sardiniji osvaja luksuznim uređenjem, ali i impresivnim bazenom koji se proteže ispod cijelog krila kuće, a vidljiv je i kroz stakleni pod u dnevnom boravku

Prelijepa vila Amoras u mediteranskom stilu trenutno se prodaje za otprilike 110 milijuna kuna, ali samo će najbogatiji moći uživati u svim blagodatima koje pruža.

Kuća je vrlo moderno uređena, odiše smirenošću i opuštajućim prostorijama, ali njena se posebnost krije u tome što se prekrasan bazen proteže ispod nje, a vidi se kroz prozirni pod. Otvoreni plan dnevnog boravka i kuhinje s blagovaonicom srce je kuće, a osim prozirnog poda, prostor je impresivan zbog dizajna koji je inspiriran spremištem za brodove.

Dojmljiva nekretnina nalazi se u mjestu Porto Cervo i dio je kompleksa koji broji 12 luksuznih vila za odabrane.

Čisti luksuz ove jedinstvene kuće, za koju mnogi kažu da izgleda kao da je dio filma o slavnom Jamesu Bondu, projektirao je arhitekt Luca Scacchetti, inače poznat po projektu za hotel Cala di Volpe koji se pojavljuje u jednom od filmova o Agentu 007 – 'Špijun koji me volio'.

Vila koja je trenutno na prodaji ima ukupno devet spavaćih soba i jednak broj kupaonica te kuhinju s najmodernijom opremom. Opremljena je dizajnerskim namještajem i ima prekrasno uređen okoliš, a u blizini žive Roman Abramovič i Silvio Berlusconi