NAGRADNJAČE

Osvojite ulaznice za Muzej iluzija

07.09.2015 u 09:12

Bionic
Reading

Na adresi Ilica 72 smjestio se jedan od uvjerljivo najmaštovitijih hrvatskih, ali i regionalnih muzeja, koji posjetitelje uvodi u fascinantan svijet iluzija

Ništa nije onakvo kakvim se čini u Muzeju iluzija.

Intrigantno vizualno, osjetilno i edukativno iskustvo garantira postav od preko 70 eksponata koji će vas navesti da protrljate oči u nevjerici.

Kroz zabavne i atraktivne varke, naučit ćete mnogo o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i znanosti te ćete moći bolje razumjeti zašto vaše oči vide stvari koje mozak ne razumije, poput situacija u kojima vam prijatelj pred očima raste ili se smanjuje, hoda po stropu ili poslužuje vlastitu glavu na pladnju.

Sjajan svijet iluzija očarat će sve generacije, počevši od djece pa sve do baka i djedova. Muzej je otvoren svakim danom od 9 do 22 sata, a ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 40 kuna (odrasli), odnosno 25 kuna (djeca od pet do 15 godina) te 100 kuna (obiteljska ulaznica).

Muzej iluzija od 31. kolovoza do 4. rujna svakodnevno daruje jednoga čitatelja s dvije ulaznice, a najnovija dobitnica je Tamara Kataneciz Zagreba.