PREKO 10.000 ARTIKALA

Vrijedni popusti na namještaj i dekor u Meblu

26.08.2015 u 10:34

Bionic
Reading

Blagovaonice, dnevni boravci, kuhinje po mjeri, spavaće sobe, ormari, dječje sobe, kreveti, madraci, vrtni namještaj, dekori i tapete, više od 10.000 artikala na akcijskom je popustu od 15 do 30 posto

Opremate li trenutno dom ili ste odlučili napraviti male promjene, iskoristite akciju u Meblu od 24. do 31. kolovoza.

U širokoj ponudi Meblovih spavaćih soba zasigurno ćete pronaći nešto po svome ukusu. Moderni ili stilski kreveti od drveta ili u koži, anatomski francuski ležajevi, kreveti sa spremištem za posteljinu ili s dodatnim ladicama u podnožju - samo su dio bogatog Meblovog asortimana iz ponude spavaćih soba! Klizni i ugradbeni ormari s tapetom, ogledalom, mat ili u sjajnoj izvedbi fronti, isplanirani do detalja, maksimalno će iskoristiti vaš prostor, nišu u garderobi ili u spavaćoj sobi, u hodniku, u prostoru ispod stepeništa.

Garniture za dnevni boravak izrađene su od vrhunskih materijala, udobne, fleksibilne; brojni modeli imaju mogućnost razvlačenja u ležaj, trajne su i kvalitetne, u izboru kože ili tkanine u punoj paleti boja. Dom može biti osvježen i atraktivnim detaljima, zamjenskim tepihom, zavjesama, tapetama, vazom ili dekorativnim prekrivačem, sve uz povoljne cijene. Izbor kvalitetnog madraca je veoma važan za zdravlje i odmor, a na raspolaganju su vam brojni modeli ortopedskih madraca i nadmadraca s posebnim antibakterijskim presvlakama. Materijali su raznovrsni i tehnološki napredni - od lateksa, memorijske pjene, hladno lijevane pjene te džepičastih i mikrodžepičastih opruga.