LJETNA OAZA

Šarmantan rovinjski hotel očarat će vas dizajnom i elegancijom

18.08.2015 u 12:00

Bionic
Reading

Nakon trogodišnje stanke, u starogradskoj jezgri Rovinja ponovno je otvoren novouređeni Angelo d'Oro Hotel. Biskupska palača iz 17. stoljeća pohvalila se novim ruhom, a svojom je ljepotom i dizajnom očarala prve goste kojima je ova stara dama postala omiljena ljetna oaza

Stara biskupska palača, nadomak mora, krajem devedesetih je spajanjem nekolicine susjednih kuća pretvorena u atraktivno zdanje na tri kata nazvano Angelo d'Oro Hotel. U maštovitim preinakama, sa stilskim namještajem, uljima na platnu i vrijednim umjetničkim djelima te komfornošću soba, restoranom, udobnim salonom i prelijepim terasama, hotel je postao omiljenim mjestom okupljanja, svojevrsnim dnevnim boravkom brojnih Rovinjana te domaćih i stranih gostiju.

Život u starom gradu, onakav kakav je bio nekad, postao je inspiracija novim vlasnicima, a to je Proficio, investicijski fond iz Zagreba, u čijem je vlasništvu i hotel Rovinj, kao i devetnaest apartmana u starom dijelu grada.

Ugodan i šarmantan hotel svojevrstan je dnevni boravak brojnih Rovinjana i drugih gostiju


Elegantni Angelo d'Oro Hotel ima 23 sobe, među kojima je i soba za mladence te tajna soba iz koje se izravno izlazi na dvije terase, smještene u krugu dvorišta ostalih kuća i crvenih starogradskih krovova. Ondje se u ugodnom ozračju ne samo ljeti, nego tijekom cijele godine, može istinski uživati u glazbenim ili tematskim večerima te poslušati nekoga od poznatih domaćih glazbenika.