PRIMJENA U KUĆANSTVU

Evo kako možete iskoristiti baby puder

05.08.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Baby puder ima vrlo široku primjenu u kućanstvu pa nije loše dobro se opskrbiti s ovim jeftinim no vrlo efikasnim kozmetičkim proizvodom

Možda ne znate no baby puder je odličan u borbi protiv najezde mrava, pomoći će vam neutralizirati neugodan miris iz cipela, a odličan je i protiv škripanja parketa.

Nepoželjne mirise iz cipela ili tenisica, jednostavno možete ukloniti uz pomoć baby pudera tako što ćete u svaku cipelu ili obuću staviti puder i ostaviti preko noći. Neugodan miris ujutro će nestati.

Ako primijetite mrave u vašem domu, ne brinite. Brzo i lako ih možete otjerati nasipanjem baby pudera na ključna mjesta njihova okupljanja, jer ga mravi ne podnose.

Možda vam se čini čudnom idejom, ali baby puder odlično će neutralizirati neugodan miris dlake vaših kućnih ljubimaca!

Na masnu mrlju na majici, prije samog pranja, stavite malo baby pudera i ostavite da djeluje sat vremena. Puder će upiti masnoću, a najdraža majica bit će spašena.

Stare knjige pospite baby puderom – iznenadit će vas rezultat! Baby puder spriječit će stvaranje plijesni i eliminirati neugodan miris kakav često imaju stare knjige.

Pospite malo baby pudera po posteljini koja će brzo upiti znoj s tijela i prekrasno mirisati.

Vjerovali ili ne, baby puder pomoći će vam i da se riješite škripanja parketa. Pospite ga po podu, a zatim metlom ispunite praznine između letvica.

U posudici izmiješajte baby puder s nekoliko kapi eteričnog ulja i dobit ćete fantastičan (a vrlo jeftin) osvježivač prostora koji vas neće puno koštati.