NAGRADNJAČE

Osvojite 'Fatalnu bliskost' i 'T.A.J.N.E.' - hit naslove za vrele ljetne dane

28.09.2015 u 12:29

Bionic
Reading

Lumen izdavaštvo objavilo je ovih dana dva nova naslova: 'Fatalna bliskost' Lynn Shepherd i 'T.A.J.N.E.' autorice L. Marie Adeline

Magična i jeziva priča o ljubavi i ludilu

'Fatalna bliskost" magična je i jeziva priča o ljubavi i ludilu, vrhunski povijesni krimić koji vodi u mračno viktorijansko doba, u svijet neukroćenih strasti literarnih genija iz doba romantizma, supružnika Percyja i Mary Shelley te lorda Byrona. U ovoj fascinantoj knjizi, koja je naišla na odobravanje književnih biografa, nerazjašnjene tajne o životima književnih klasika dobile su novu, šokantnu interpretaciju.

Jedan od najvećih književnih misterija, vezan uz lorda Byrona i bračni par Percyja i Mary Shelley, dobio je čudesno uvjerljiv epilog u romanu 'Fatalna bliskost' Lynn Shepherd – vrhunski ispričanoj priči o ljubavi i smrti, gubitku i izdaji. U ovom fascinantom povijesnom krimiću, koji je naišao na odobravanje književnih biografa, nerazjašnjene tajne o životima književnih klasika dobile su novu, šokantnu interpretaciju.
Strasti, ljubavi i skandali okruživali su mladoromantičare kamo god krenuli: lord Byron, Percy Bysshe Shelley i Mary Shelley bili su zvijezde svojega doba, a istodobno zgražali društvo svojim slobodnim ponašanjem.

Ljubomora, opsesije, prekidi i mračne prijevare dio su života ekscentrika koje su proganjali osobni demoni. Stravične noći toga ukletog ljeta u vili Diodati na Ženevskom jezeru pridonijele su nastanku romana Frankenstein. Je li to lik iz mašte ili odraz slobodnih i divljih duša? Toga kobnog ljeta dogodilo se nešto strašno...

Detektiv Charles Maddox trideset godina poslije Shelleyjeve smrti istražuje slučaj ucjene. Slučajno otkriće navodi ga na istraživanje prošlosti u potrazi za otkrivanjem davno zakopanih tajni slavne obitelji. Mračna priča puna strasti, izdaje i zločina dovest će istražitelja do neočekivanih otkrića i natjerati ga da se zapita – je li bolje da neke tajne zauvijek ostanu neotkrivene?
Lynn Shepherd nam donosi vlastitu interpretaciju priče o Shelleyjima, nudeći zastrašujuće odgovore na tajne koje do danas nisu u potpunosti razjašnjene.


T.A.J.N.E. autorice L. Marie Adeline je seksi i duhovito štivo – za pametne žene!

Za vrele ljetne dane Lumen izdavaštvo pripremilo je T.A.J.N.E., uzbudljiv i duhovit roman o glamuroznom tajnom društvu čija je glavna svrha pomoći ženama da ostvare najintimnije seksualne snove. Društvo koje skrivene fantazije pretvara u stvarnost smješteno je u tajanstvenoj vili u New Orleansu, a djeluje u skladu sa sloganom: 'Bez predrasuda. Bez granica. Bez srama'.

Roman T.A.J.N.E., prvi dio uspješne trilogije L. Marie Adeline, moćan je odgovor na erotiku kakvoj je narasla popularnost s knjigom Pedeset nijansi sive. U tom inteligentno pisanom, seksi i duhovitom romanu A. Marie Adeline, žene kreiraju vlastite fantazije, a muškarci čine sve da ih zadovolje.

Konobarica Cassie Rochibaud živi običnim životom sve dok jedna lijepa i zagonetna žena ne zaboravi dnevnik u kafiću. Hoće li zaviriti u njega? Pred njom se otvara novi svijet u kojem žene dolaze do sreće i ispunjenja u deset koraka. Zajedničko im je samo jedno – neobična narukvica.  Prvi put u životu Cassie sama donosi odluku i prihvaća izazov. Pridružuje se tajnom društvu i ostvaruje fantazije koje svakim korakom postaju sve intenzivnije i putenije. Povučena i sramežljiva žena postaje snažna i puna samopouzdanja, počinje zračiti seksipilom i magnetskom privlačnošću.

Uživat ćete u prvom dijelu iznimno uspješne trilogije koja prati ženu u zabavnoj potrazi za samopouzdanjem, srećom i ispunjenjem.

Lumen izdavaštvo četvero čitatelje tportala daruje jednim primjerkom hit naslova 'Fatalna bliskost' ili 'T.A.J.N.E.', a dobitnici su Zlata Pleša (Zagreb), Slađana Jerković (Žrnovnica), Dino Jurić (Zagreb) i Franka Mustapić(Split).