NAGRADNJAČE

Poklanjamo obiteljsku kartu za Terme Olimia

02.07.2015 u 15:37

Bionic
Reading

Sezona kupanja je službeno započela! Posjetitelji Terma Olimia od sada mogu uživati i na vanjskim bazenima u Termalnom parku Aqualuna koji se pruža na 3000 m² vodenih površina i prilagođen je svim generacijama. Prije svega, posjetitelje će oduševiti brojne vodene atrakcije, tobogani s prikazom 100-tine životinja u prirodnim veličinama raspoređenim po cijelom kompleksu, kao i bogati animacijski program

Dječji vodeni park, koji obuhvaća 550 m², uključuje 4 tornja koji su tematski obojani u safari kolibe s palmama, a na cijelom dječjem kompleksu postavljeno je i 70 različitih svjetlosnih efekata koji dodatno potiču interaktivnu igru.

Vodene atrakcije poput valovite zmije, krokodila, kornjače, tobogana-slona, otoka majmuna, kolibe s toboganom, palme s kokosima koji prskaju i bananama, dinjama i mangom.. garantiraju najbolju mokru zabavu za cijelu obitelj!

Svi su bazeni napunjeni olimskom termalnom vodom, jer se u njihovoj blizini nalazi pet termalnih izvora. Kupanje i zabava u termalnoj vodi ne osiguravaju samo dobar osjećaj, već imaju i mnoge pozitivne učinke, kao što je poboljšan protok krvi, poticanje metabolizma, jačanje imunološkog sustava i preventivno djelovanje.

Više informacija na www.terme-olimia.com

Terme Olimia daruju jednu obiteljsku kartu za cjelodnevno kupanje, a dobitnica je Jelena Murat iz Varaždina.