NAGRADNJAČE

Osvojite SodaStream - kućni uređaj za gaziranje vode

04.05.2015 u 10:25

Bionic
Reading

Osvježavajući mjehurići u omiljenom napitku uz kućni uređaj za gaziranje vode SodaStream mogu biti svježe pripremljeni u samo nekoliko trenutaka. Zabava i dobro raspoloženje pritom očekuju i djecu i odrasle, jer se svježe gazirana voda može koristiti za pripremu brojnih ukusnih napitaka idealnih za tople ljetne dane, ali i za obiteljska i prijateljska druženja tijekom cijele godine

Kako bi se dobio što bolji efekt mjehurića, vodu iz slavine potrebno je dobro rashladiti. Odmah nakon gaziranja voda je spremna za piće ili za pripremu voćnih sokova ili zabavnih i osvježavajućih voćnih koktela.

Uz uređaj SodaStream, dostupni su i voćni sirupi SodaStream koji imaju i do 50 posto manje kalorija i šećera od drugih sirupa.

Kućni uređaj za gaziranje vode odnedavno je dostupan na hrvatskom tržištu putem trgovina Elipso po cijeni od 749 kuna. Uz uređaj dolazi boca napunjena plinom CO2 koja je dovoljna za do 60 boca gazirane vode te PVC boca za gaziranje vode.

U SodaStreamu se voda koju morate popiti pretvara u vodu koju želite popiti.

Okusi sirupa dostupni u trgovinama Elipso: Cola, Orange, Lemon lime, Cola sugar free, Pink grapefruit, Bitter lemon, Tonic, Strawberry, Agrum, Energy, Free apple peach i Free kiwi pear.

Više o pripremi gaziranih napitaka i u videu:


Tportal i SodaStream vas nagrađuju jednim kućnim uređajem za gaziranje vode, a dobitnica je Marina Turkalj iz Lovasa.