NAGRADNJAČE

Osvojite Whirlpool perilicu i 6-mjesečnu zalihu novog Ariela

28.04.2015 u 13:55

Bionic
Reading

Znanstvenici iz Ariela razvili su potpuno novi proizvod koji neće samo očistiti, već zaštititi i poboljšati današnje tkanine te time podižu brigu za odjeću na sasvim novu razinu! Novi Ariel tekući prašak kombinira najbolje od Ariel praška za obojanu odjeću i njege koju pruža tekući deterdžent, čime jamči savršenu čistoću i zaštitu ljepote današnjih tkanina. Zahvaljujući tekućoj formi, ne ostavlja tragove na odjeći

Revolucionarna inovacija – čep za tretiranje mrlja prije pranja dizajniran je tako da bude nemilosrdan prema mrljama, a istovremeno nježan prema bojama i uzorcima te olakšava:

•Doziranje: jasne ocrtane linije za precizno doziranje
•Točenje: jedinstveni žlijeb za izlijevanje za ciljano čišćenje prije pranja
•Širenje: inovativna struktura za razlijevanje tekućine za velike mrlje
•Četka: fleksibilna crvena rebarca za nježno uklanjanje tvrdokornih mrlja

Novi super koncentrirani Lenor s tehnologijom FRESHLOCK™ predstavlja evoluciju u svom području. FRESHLOCK™ je naša nova generacija mirisnih mikrokapsula koja vašoj odjeći pruža dugotrajnu svježinu, čak do 12 sati. Prilikom pranja kapsule FRESHLOCK™ se odlažu na vlakna vaših odjevnih predmeta. Kako u sebi čuvaju miris, za njegovo otpuštanje i oslobađanje eksplozije svježine, dovoljno ih je tek nježno protrljati. Super koncentrirana formula omogućuje još više pranja – do 30% više po svakoj litri Lenora.

Kako je uz odgovarajući prašak važna i odgovarajuća perilica, Ariel i Whirlpool su se još jednom udružili kako bi i dokazuju da su baš ova dva branda savršen spoj kad je riječ o pranju rublja. U nagradnoj igri do kraja travnja, a u kojoj svi koji u bilo kojoj prodavaonici na teritoriju Republike Hrvatske kupe bilo koji Ariel proizvod (osim 280 g) imaju priliku osvojiti jednu od 60 perilica Whirlpool zajedno sa 6-mjesečnom zalihom novog Ariela.

Dobitnica perilice Whirlpool s uključenom polugodišnjom zalihom Ariel tekućeg praška je Vlatka Radaković iz Osijeka, a  dobitnici Lenor Aromatherapy Midnight Rose 900 ml omekšivača za rublje su Martina Brajković (Zagreb), Štefica Radić(Varaždin), Kristina Ćosić(Zagreb), Ljiljana Ceraj-Hušidić(Zagreb), Zorka Kovačević(Jadranovo) i Dubravka Lubina(Zagreb).