NAGRADNJAČA

Vodimo vas na radionice Ornele Šare

14.04.2015 u 10:34

Bionic
Reading

Ne propustite poboljšati kvalitetu života na radionicama učiteljice autogenog treninga Ornele Šare

Tportal.hr vodi čitatelje (10 x 2) na radionice Ornele Šare koje se održavaju u srijedu 15. travnja u 19 sati!

Interaktivna dinamična radionica Ornele Šare 'U potrazi za srećom' održat će se 15.4. s početkom u 19 sati u Konzum Akademiji na adresi Turinina bb/I. kat (Sopot).

Ova učiteljica autogenog treninga kao inspiraciju navodi Louise Hay, spisateljicu life coach koja je danas sa svojih 88 godina aktivnija nego ikada i koja tvrdi da je ovo najbolje desetljeće njenog života.

'Ako zamislimo svoj život kao slikarsko platno, samo o nama ovisi kojim i kakvim bojama ćemo obojiti svoje slikarsko platno i hoće li na njemu prevladavati tamni, sivi ili bezlični tonovi ili će dominirati žive aktivne boje koje nas potiču na stvaranje i ljubav', poručuje Ornela Šare, učiteljica autogenog treninga iz Zagreba.

Nakon bogate profesionalne poduzetničke karijere i s navršenih 30 godina života, Ornela kaže da je shvatila da joj nedostaje ono nešto i da je ne ispunjavaju materijalne sfere na način da u njima pronalazi mir i zadovoljstvo te skladne odnose sa sobom i drugima. Danas je učiteljica autogenog treninga i polaznike uči da je najveća moć u nama samima.

Dobitnici 1x2 ulaznica su
Anita Dadić(Zagreb),Željka Marđetko (Kotoriba), Jelena Ribarić (Poreč), Kasandra De VillaStara (Velika Gorica),  Žana Kostanjšek (Zagreb), Dajana Jokić(Zagreb), Ivo Mijat (Zagreb), Anita Bronić(Zagreb), Sonja Gazi Prpić (Zagreb), Zrinka Kračun (Zagreb). (Imena dobitnika bit će na popisu na ulasku u dvoranu Konzum Akademije na adresi Turinina bb/I. kat (Sopot).