NAJSKUPLJA NA BEVERLY HILLSU

Kuća ovog bogataša čista je perverzija!

25.03.2015 u 13:08

Bionic
Reading

Kuća tvorca poznate računalne igrice Minecrafta, programera Markusa Perssona, nevjerojatno je zdanje na Beverly Hillsu koje ostavlja bez daha

Markus Notch Persson, koji se obogatio kada je Microsoftu prodao svoju kompaniju Mojang za dvije i pol milijarde dolara, bez problema je iskeširao 70 milijuna dolara za jednu od najskupljih vila na Beverly Hillsu. Kuća se počela prodavati u kolovozu 2014, a cijena joj je bila 85 milijuna dolara. Iako ju je Persson kupio za 70 milijuna dolara, što je daleko manje od početne cijene, još uvijek je to najveća cijena koju je postigla neka kuća na Beverly Hillsu dosad!

Tridesetpetogodišnji Šveđanin tako je preduhitrio jedan od najbogatijih showbizz parova, Beyonce i Jay-Z-ja, jer oni su također bacili oko na ovu luksuznu vilu.

Persson se domogao kuće koja ima osam spavaćih soba, vinski podrum, jacuzzi, galeriju s umjetninama, kino, bazen i garažu sa 16 mjesta, a prostire se na 2100 četvornih metara. 

Osim toga, kuća ima zid na kojem se nalazi čak 25 različitih vrsta slatkiša i skulpture napravljene od bombona M&M, a projektirao ju je Bruce Makowsky
 
Za stolom u gostinjskoj sobi ima mjesta za 24 osobe, a zanimljivo je da Persson u svojoj kupaonici ima zlatnu četkicu za zube izrađenu samo za njega! Inače, u vili se nalazi 15 kupaonica, a svaka je koštala čak 5.600 dolara.