U KING CROSSU

MiniFest prepun zabave za klince i roditelje

24.02.2015 u 20:06

Bionic
Reading

U subotu i nedjelju 7. i 8. ožujka King Cross je za trudnice, roditelje, bebe i djecu pripremio MiniFest vikend uz posebne popuste i pogodnosti u trgovinama s dječjom opremom, igračkama i hranom za djecu

Uz voditeljicu Ines Preindl, najmlađe čekaju bogate i raznovrsne zabavne aktivnosti dok trgovine Bambino, Bubamara, Carters Oshkosh, Chicco, Magic Baby te DM, Interspar i Farmacia za roditelje nude posebne popuste na baby programe te edukacije i savjetovališta za roditelje.

Program za djecu 7. i 8. ožujka

11:00-11:45 Interaktivna iPad radionica kroz aplikaciju Cats With Spots (Mačke na točke) u dječjem startup corneru - iPad aplikacija interaktivna slikovnica nastala u hrvatskoj produkciji za djecu iznad četiri godine, prvi projekt iz planiranog serijala 'Čudesne životinje', nastao u suradnji riječke autorice Ive Vlašimsky i zagrebačkog studija DvasaDva.

12-15 Dječje istraživačke radionice 'Nek' ti edukacija bude zanimacija' Bioteke - udruge za promicanje biologije i srodnih znanosti. Radi se o zabavnim, jednostavnim, zanimljivim i edukativnim radionicama na kojima će se izvoditi eksperimenti iz područja biologije (uz malu pomoć voditeljica) na temu 'Skrivene boje lišća' i 'Slasna DNA'.


12-15 Likovna radionica BOYA Maje Mesić uz slikanje patuljaka na temu novog crtanog filma 'Sedmi patuljak' i brojne poklone. Dijete koje naslika najboljeg patuljka dobit će priliku sudjelovati u sinkronizaciji novog crtanog filma i posuditi svoj glas jednom od likova.

15-18 LEGO igraonica - Kockice su prvi i jedini klub koji okuplja LEGO entuzijaste u Hrvatskoj, a trenutno broje oko 70 članova u cijeloj Hrvatskoj i okolnim državama.

15-18 TutoTod interaktivna radionica u dječjem startup corneru. TutoTod je iPad aplikacija namijenjena roditeljima djece od prve do pete godine koja pruža ideje i detaljne korake za kreativnu igru kod kuće.

11-19 NERF corner: Najbolji tajni agent – pucanje u metu, a najbolji strijelci dobivaju diplome za najboljeg NERF tajnog agenta (uz pomoć voditeljice).

18 - 19 VITA MININA RADIONICA CIRKUSKIH VJEŠTINA - sastoji se od zabavnih dječjih igara sa žonglerskim rekvizitima - maramama, lopticama i diabolom. Osim igara s djecom, klaunica VITA MINA će kao uvod izvesti nekoliko svojih točaka iz uličnog showa VITA MIN SHOW te tako uvesti djecu u svijet cirkusa.