NAJLJEPŠE NA SVIJETU

Tko ne bi poželio ljenčariti na ovakvim plažama

20.02.2015 u 13:47

  • +6

Najljepše plaže

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Bionic
Reading

Ljeto se još čini daleko, ali nikada nije kasno da počnete planirati godišnji odmor, posebno ako možete otići izvan granica Lijepe Naše. Imate li mogućnosti, posjetite najljepšu plažu na svijetu - Baia do Sancho u Brazilu

Poznati turistički portal TripAdvisor izabrao je najljepše plaže na svijetu za ovu godinu, a iako se na listi 25 najboljih nije našla nijedna u Hrvatskoj, to valjda neće utjecati na odluku turista diljem svijeta da nas posjete.

Dakle na prvom se mjestu nalazi Baia do Sancho u Brazilu jer je od 2.333 komentara u njih 2.193 bila ocijenjena maksimalnim brojem zvjezdica, odnosno peticom. Iako su se neki turisti žalili navodeći da plaža ima loš prilaz, drugi kažu kako se vrijedi malo namučiti jer je prelijepa. Opisuju je kao raj na zemlji koji se posebno lijepo vidi s vrha obližnjeg brdašca.

Na drugom se mjestu nalazi plaža Grace na Karibima, a oni imaju i visoko četvrto mjesto zbog plaže zvane Playa Paraiso. Na trećem je mjestu plaža Rabbit u Italiji dok je na petom Playa de Ses Illetes u Španjolskoj.